Adfunding
Image default
Zakelijke dienstverlening

Koffiemachine huren op jouw evenement?

Wil je een koffiemachine huren op jouw evenement? Maar je vindt het moeilijk om te kiezen en er is te veel keus? Wij helpen u graag met het zoeken naar de juiste machine! Onze jongens staan te popelen van enthousiasme om jou te adviseren over onze machines. Wees niet bang maar bel ons gerust voor ons advies.

Waarom een koffiemachine huren?

Je herkent het zelf denk ik ook wel, je hebt net een lange autorit gehad naar het evenement waar je vandaag naar toe moet gaan. Waar denk je dan als eerste aan? Juist, een lekkere en snelle bak koffie. Onze koffiemachines zijn er voor gemaakt om snel een lekkere bak koffie te zetten. De koffiemachines kunnen op allemaal verschillende soorten evenement geplaatst worden. Denk bijvoorbeeld aan een beurs, een congres of een ochtend meeting. We leveren ze op tijd bij u af, geïnstalleerd en eventueel zelfs met personeel. Het enige dat u moet doen, is even bellen en een offerte aanvragen. Voor de rest regelen wij alles.

Waarom nou onze koffiemachines huren?

Onze volautomaten zijn makkelijk in gebruik en kan door iedereen bijgevuld worden. Deze automaten kunnen dus zonder dat er iemand bij moet zijn koffie zetten. Ze zorgen voor een lekkere en snelle bak koffie waar iedereen lekker mee kan opstarten of weer even wakker van kan worden na de lunch. Zoals al verteld worden de machines afgesteld voordat ze afgeleverd worden zodat u zich daar geen zorgen voor hoeft te maken. Je kan ze zelfs huren met meubilair. Ben je geïnteresseerd in onze machines? vraag hier een offerte aan!

https://www.barcompany.nl/