Adfunding
Image default
Hobby en vrije tijd

Buttons maken

Ontwerp je eigen buttons

Wilt u uw eigen buttons maken en ontwerpen? Bijvoorbeeld voor uw bedrijf, een feestje of een andere gelegenheid? U kunt dit laten doen door Buttons Maken. Ook als u de buttons zelf wilt maken, kunt u via Buttons Maken buttonmachines bestellen.

Verschillende soorten buttons

Buttons komen in alle soorten en maten. U kunt kiezen voor standaard buttons, super safe buttons, spiegelbuttons, sleutelhangers, koelkastmagneten en nog veel meer. U kunt daarbij ook kiezen voor verschillende maten. De maten verschillen van 25 mm tot 75 mm. Super safe buttons zijn goed te gebruiken voor bijvoorbeeld kinderfeestjes. Super Safe buttons zijn namelijk voorzien van een veilige plastic clip aan de achterzijde. Door de plastic clip prikken de buttons niet door uw kleding en zijn ze een stuk veiliger.

Buttons met een eigen ontwerp

U kunt zelf buttons ontwerpen en de buttons laten maken. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld een logo, een foto of een tekst op de button. Het ligt er maar net aan voor welke gelegenheid u de button gebruikt. U kunt de buttons in 4 gemakkelijke stappen laten maken. Allereerst kiest u een ontwerp voor de buttons, dat u vervolgens uploadt. Daarna selecteert u het gewenste formaat en geeft u de gewenste hoeveelheid aan. Dan hoeft u de bestelling alleen nog maar te plaatsen en de buttons worden direct voor u bedrukt.

Gratis bezorging & snelle levering

Als u de buttons met uw eigen ontwerp voor 12.00 uur bestelt bij Buttons Maken, worden ze dezelfde dag nog verstuurd. Dat betekent dat u ze de volgende dag in principe al binnen heeft. Binnen Nederland en België is de verzending altijd gratis. U kunt maximaal 500 stuks bestellen. Wilt u er graag meer bestellen? Dan kunt u het beste even contact opnemen met het bedrijf.

https://www.buttonsmaken.nl/