Adfunding
Image default
Financieel

Online inkt bestellen

Tegenwoordig is het internet je grootste vriend. Als je een antwoord op een vraag wilt weten? Internet. Even snel het laatste nieuws inzien? Internet. Een lekker welverdiende vakantie boeken? Internet. Met de groei van het internet is ook de koop- en verkoop markt gigantisch gegroeid. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het online kopen. Zo ook inkt voor je printer. Cartridges of toners, je kunt tegenwoordig op veel websites inkt bestellen.

 

Voorraad en levertijd van je online inkt

Natuurlijk vind jij, als koper, een aantal dingen belangrijk voordat je daadwerkelijk over gaat tot een online aankoop. Je zoekt een website waar de, door jou benodigde, cartridge of toner op voorraad zijn. Of je nu gaat voor de bekende A-merken, zoals HP, Canon of Brother. Of je kiest voor de huismerken, voor jou is het van belang dat je kunt kiezen uit een groot assortiment. Ook wil je graag dat het product zo snel mogelijk in huis is. Tegenwoordig is er op veel websites, zoals wijverkopeninkt.nl, vandaag besteld, morgen in huis.

 

Goede inkt is goed voor de printer

Het is belangrijk om de inkt in je printer goed in de gaten te houden. Het kan zeer slecht voor je printer zijn als er tijdens het printen geen inkt meer in de cartridge of toner zit. Hierdoor kan er flinke schade in de printer ontstaan, met als gevolg dat je misschien wel een hele nieuwe printer moet kopen. Ook is het belangrijk dat je de juiste cartridge koopt die geschikt is voor jou printer. Op de cartridges staan bepaalde nummers, kijk dus altijd even goed of de nummers op je nieuwe cartridges overeenkomen, zo ben jij verzekerd van de juiste inkt voor je printer.

 

Vernieuwingen in de printer wereld

Een printer kopen kan een aardig bedrag zijn. Natuurlijk is het dan niet alleen de aankoopwaarde van de printer, maar ook de cartridges en toners zijn niet goedkoop. Hier wordt dan ook slim op ingespeeld, er is namelijk de mogelijkheid om een printer te huren. Hoe dit in zijn werk gaat? Om te bepalen welke printer jij nodig hebt wordt een ‘printer-test’ gedaan. Daarna huur je een printer voor een vast bedrag per maand. Bij dit bedrag zijn alle kosten inbegrepen, met uitzondering van het papier. Door voor deze optie te kiezen hoef je dus ook nooit meer te denken aan een lege cartridge of toner.