Adfunding
Financieel

Ethereum crash! Is verkopen verstandig? Bekijk eerst de Ethereum koers!

Wanneer je handelt in Ethereum is het natuurlijk belangrijk dat je de koersen in de gaten blijft houden. Wanneer je dat dagelijks doet, weet je precies hoeveel je investering waard is. Ook is het handig om de koers te bekijken voordat je besluit ether’s te gaan kopen. We proberen je alles uit te leggen in dit artikel.

De ethereum koers daalt, wat nu!?

Als dit de eerste keer is dat je cryptovaluta gaat kopen lijkt het misschien allemaal ingewikkeld, maar dat is het niet! Het is eigelijk heel simpel, je probeert te investeren wanneer de Ethereum koers laag is. De actuele koers in euro’s kun je via deze website bekijken. Wanneer de koers in vergelijking met het verleden vrij hoog is, kun je het beste even wachten totdat de koers weer daalt. Dan kun je Ethereum kopen en zo eventueel winst maken op de koers. Het is dus aangeraden om de koers altijd even te bekijken voordat je handelingen verricht op de beurs.

De ethereum koers stijgt, wat nu?!

Als je Ethereum gaat kopen kun je dat het beste doen wanneer de koers laag is, dat hadden we net al uitgelegd. Maar ook kun je Ethereum verkopen wanneer je denkt dat deze zal gaan dalen, dat kan door speculaties komen van media en andere nieuws. Je wilt natuurlijk de winst toch behouden, doe goed onderzoek en kijk wat er met de koers van ethereum (of een andere munt) kan gebeuren voordat je besluit deze te verkopen.

De koers bekijken, vanaf je broekzak

Als je snel je winsten (of verlies) wilt bekijken kun je dat snel en handig doen via de website die we hierboven al hadden vermeld. Je kunt ook de koersgeschiedenis bekijken door op “vandaag”, “week” etc. te klikken je zult dan de ethereum koers van het verleden zien en zo een analyse kunnen maken of wat de koers kan doen.

Wil je meer informatie lezen over cryptocurrency? Dat kan hier: https://www.koersethereum.nl/cryptocurrency-uitleg/