Adfunding
Image default
Financieel

De boekhouder in Enschede neemt het van je over

Met de hulp van de geregistreerde boekhouder in Enschede, weet je zeker dat alle administratie goed is geordend en je nergens meer mee achterloopt. Als je een eigen onderneming hebt kan dit nogal eens een taak zijn waar je geen tijd voor hebt, omdat het nou eenmaal veel tijd en aandacht van je vraagt. Helaas is het wel een cruciaal onderdeel van je onderneming, wat je niet alsmaar kunt laten liggen. Het heeft te maken met de financiën die je zelf moet gaan doen met betrekking tot de klanten, maar een groot deel van het werk dat een boekhouder in Enschede voor je kan verrichten heeft ook te maken met het doen van een aangifte van de inkomstenbelasting en met de aangifte die je moet doen die betrekking heeft op de omzet en de btw. 

Aangifte doen

Het doen van een aangifte van de inkomstenbelasting klinkt heel gemakkelijk, maar toch komt daar meer bij kijken dan je denkt. De boekhouder in Enschede heeft daarvoor alle bonnetjes nodig die er zijn geweest om deze te registreren. Denk hierbij aan de aankopen van laptops of telefoons voor je personeel, abonnementen, tijd die je steekt in het uitzoeken wat voor zaken je bedrijf gaan verbeteren of het kopen van papierwerk en drukwerk voor het bedrijf. Met al deze informatie kan de boekhouder in Enschede een goede aangifte doen, waar je bijvoorbeeld de btw weer van kunt terugvragen. 

Kwartaal aangifte

Naast de jaarlijkse aangifte is er ook nog een kwartaal aangifte, waar de btw van wordt betaald. Dit wordt ook allemaal van je overgenomen door de boekhouder in Enschede. Te allen tijde zal de boekhouder in Enschede contact met je houden om aan te geven wat je allemaal nog moet gaan betalen en wanneer de afschrijvingen plaats zullen vinden. Je zult hier een stuk meer rust door ervaren.