Adfunding
Electronica en Computers

Snel gamen met Gamekeydiscounter.nl

Gamen met Gamekeydiscounter.nl is een revolutionaire manier om te gamen. Het is een methode om spellen te kopen en te spelen zonder dat je eerst één of een paar dagen zit te wachten op de aankomst van jouw nieuwe game. Veel winkels kunnen games maar in een beperkte oplage inkopen waardoor jij bijvoorbeeld het nieuwste spel van The Sims niet direct kan spelen. Je zal doorgaans achter het net vissen, zeker wanneer je maar een beperkte keuze aan winkels hebt.

Nooit meer ‘uitverkocht’

Het zal jou vast wel eens overkomen zijn dat je een game wilde kopen waar al je vrienden het over hebben. Op het moment dat jij die game bij een webwinkel wilde gaan kopen kreeg je een melding dat het spel was uitverkocht. Dat zal jou niet overkomen wanneer je niet wacht op een doosje met een game. Koop je enkel een activatie sleutel, dan heb je gelijk toegang tot het spel terwijl je niet op een nieuwe oplage hoeft te wachten. Zo haal jij dat spel waar iedereen over praat snel in huis zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen.

Geen zoektocht naar codes Met een gamekey hoef jij niet te gaan zoeken naar activatiecodes die aan jou in een app worden toegestuurd. Je hoeft ook niet in een doosje op zoek te gaan naar jouw persoonlijke spelcode. Gamen met een code is de eenvoudigere variant. Je krijgt een melding in je scherm met daarin de activatiecode. Zo kan je gelijk gamen zonder dat je eerst een hoop tijd kwijt bent. Er worden een hoop ergernissen voorkomen wanneer je met een dergelijke code gaat spelen.

Iets minder te besteden

Heb jij minder te besteden aan een spel, dan hoef je niet je toevlucht te zoeken tot gratis spelletjes die doorspekt zijn met reclames. Je kan in dat geval altijd kijken in de koopjeshoek. Daar vind je de spellen die net wat minder nieuw zijn, maar die absoluut de moeite waard zijn om te spelen. Voor een prijs onder een tientje heb je weer een paar weken speelplezier.