Adfunding
Dienstverlening

Welke grootte afvalcontainer huren?

Voordat je een afvalcontainer huren gaat is het belangrijk dat je weet hoe groot deze moet zijn, dus je moet weten hoeveel afval je gaat produceren. Zo kun je voorkomen dat je teveel betaalt voor een te grote afvalcontainer huren of dat je straks ruimte te kort komt. Hoe bepaal je dus welke grootte afvalcontainer je moet huren? Wij geven je graag wat tips wat je kunt toen tijdens hethuren van een container.

Huur een container tijdens een verbouwing

Als het gaat om één muurtje dan heb je over het algemeen een container van 1 m3 nodig en voor een kleine verbouwing gaat het in totaal vaak om 3 m3. Een gemiddelde verbouwing, waarbij het gaat om één kamer vraagt vaak om een container van ongeveer 6 m3. Wanneer je een grote verbouwing wilt hebben waarbij je meerdere kamers verbouwt dan volstaat 10 m3 meestal wel.

Maak vooraf een berekening

Wanneer je de vuilniszakken al hebt staan dan staat 1 m3 gelijk aan 17 vuilniszakken, wat inhoudt dat 3 m3 ongeveer 50 vuilniszakken zijn, 6 m3 ongeveer 100 vuilniszakken en 10 m3 ongeveer 166 vuilniszakken.

Zorg er dus voor dat je van tevoren goed inschat wat voor klus het is die je voor handen hebt, wanneer het een verbouwing is, kijk hoe groot deze verbouwing is. Wanneer je bijvoorbeeld gaat verhuizen en van wat meubels af wilt dan is het verstandig om eens te kijken hoeveel vuilniszakken dit ongeveer zijn allemaal samen.

Zoals je wel ziet is niks belangrijker dan van tevoren controleren om hoeveel afval het eigenlijk gaat, dit kan je later een hoop problemen besparen, zoals een tekort aan ruimte hebben of te veel betaald hebben.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en welke container u precies nodig heeft? Bezoek onze webshop voor alle soorten container. Voor vragen kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via de contactpagina. Huur een container bij de specialist van Twente.

http://www.busschercontainers.nl/afvalcontainer-huren-enschede/