Adfunding
Image default
Dienstverlening

Uw klachten verhelpt u middels fysiotherapie in Den Haag

Bezoek de Rugschool in Den Haag voor hoogwaardige fysiotherapie op maat. Met meer dan twintig jaar ervaring in rugklachten en andere specialisaties, weet deze specialist precies hoe uw klachten zo snel en goed mogelijk verholpen kunnen worden. Heeft u last van rugklachten, kniepijn of wellicht andere bewegingsklachten? Blijf hier niet te lang mee lopen en bezoek deze fysiotherapiepraktijk bij u in de buurt. Tijdens een intakegesprek van een uur worden uw klachten en de oorzaak ervan uitgebreid besproken. Een specialist stelt vervolgens samen met u een individueel behandelplan op.

Persoonlijke en deskundige begeleiding

Tijdens uw intake worden uw klachten uitgebreid besproken en voert deze specialist onderzoek uit voor een goed beeld van de situatie. Deze specialist stelt vervolgens een individueel behandelplan op inclusief scholing en training, waardoor uw klachten snel verdwijnen en zo optimaal mogelijk hersteld worden. In een van de ruime zalen met hoogwaardig sportapparatuur, werkt u samen met uw fysiotherapiespecialist aan uw herstel of revalidatie. Tijdens uw fysiotherapie op maat in deze praktijk in Den Haag, wordt u altijd persoonlijk en deskundig begeleid door een specialist voor de beste zorg.

Fysiotherapie op maat

U bent welkom bij deze fysiotherapiepraktijk in Den Haag voor meerdere vormen van fysiotherapie op maat. Zo kunt u hier terecht voor meerdere scholingsprogramma’s, manueel therapie, sportfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, Claudicatio-therapie en meer. Dankzij persoonlijke benadering op basis van uw klachten en uw conditie, merkt u dat uw klachten effectief hersteld worden.

Vraag naar de mogelijkheden

Voor een intakegesprek bij deze specialist heeft u geen verwijzing van uw huisarts of een specialist nodig. Bent u benieuwd of de behandelingen vergoed worden door uw verzekering? De klantenservice van deze fysiotherapiepraktijk informeert u graag over de mogelijkheden. Via de website van deze praktijk in Den Haag kunt u eenvoudig contact opnemen en informeren naar de mogelijkheden voor fysiotherapie op maat.

https://www.rugschool.nl/