Adfunding
Dienstverlening

Opslag van koel- en vriesproducten

Actuele kennis over invriezen, dat is waar Frigo Group in uitblinkt. Een vrieshuis is namelijk niet zomaar een vrieshuis. De temperatuur, de indeling van de producten en het vervoer van en naar het huis zijn zaken waar van te voren goed over nagedacht dient te worden. Handelt u in levensmiddelen en heeft u klanten verspreid over het land? Frigo Group kan op korte termijn het gehele logistieke gedeelte van u overnemen. Dat scheelt u veel tijd, zorgen, planning en zeker ook geld. Bij Frigo Group wordt namelijk gewerkt met slimme schema’s. Zowel qua opslag als transport. Dat betekent dat zaken waar mogelijk gecombineerd worden om kosten te besparen. Het gevolg daarvan is dat het prijskaartje voor u ook daalt. De twee vrieshuizen zijn centraal gelegen: in Nieuw-Vennep (vlakbij Amsterdam en Schiphol) en in ’s-Heerenberg (aan de Duitse grens boven Emmerik).

Geconditioneerd transport

Wat is geconditioneerd vervoer precies? We hebben het hier over het transporteren van bederfelijk waar in gekoelde toestand om kwaliteitsverlies te beperken en/of voorkomen. Spullen die op deze manier van A naar B gebracht worden, zijn onder meer bloemen, kaas, vers brood, groente en fruit.

Het voordeel van zaken doen met Frigo Group is dat twee belangrijke zaken in één keer geregeld worden: zowel de opslag als het vervoer van de artikelen. Inherent hieraan is het feit dat er sprake is van een onderbroken koudeketen. Al met al betekent dit tijdswinst en kwaliteitsbehoud.

Frigo Group

Frigo Group is verspreid over drie locaties. In het vrieshuis in ’s-Heerenberg zijn 37.000 palletplaatsen en de invries-capaciteit is 60 ton per dag. Voor het vrieshuis in Nieuw-Vennep geldt: 28.000 palletplaatsen, invries-capaciteit 100 ton per dag. Frigo Group Logistics is gevestigd in Geldermalsen. Van hieruit vindt dagelijkse bezorging plaats in België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Oost-Europa, Portugal, Scandinavië en Spanje. De adressen en telefoonnummers vindt u online, net als emailadressen en belangrijke gegevens over het management van Frigo Group.

https://www.frigogroup.com/