Adfunding
Image default
Dienstverlening

Laat uw bouwproject coördineren door deze professionele aannemer in Amsterdam

Heeft u een aannemer nodig voor uw (ver)bouwproject in Amsterdam? Dan is er geen betere partner dan De Waard Bouw. Of uw project nu particulier is of zakelijk, groot of klein, deze professionals denken met u mee om het beste resultaat te bereiken. Daarnaast beschikken zij over verschillende certificaten die de kwaliteit van hun werk bevestigen. Alle medewerkers zijn in vaste dienst, waardoor u verzekerd bent van kennis, kwaliteit en zorgvuldigheid.

Waar u deze specialisten voor kunt inschakelen

Deze bouwexperts zijn beschikbaar voor verschillende soorten werkzaamheden. Zo zijn ze bijvoorbeeld gespecialiseerd in nieuwbouw. Van kantoren tot bedrijfspanden en huizen; zij adviseren u graag over de juiste onderaannemers. Winkel (ver)bouw behoort eveneens tot hun uitgebreide skillset. Bovendien kunnen zij een deel van de werkzaamheden zelf als onderaannemer op zich nemen. Deze professionals zijn ook beschikbaar voor renovaties van bestaande bouwwerken. Daarnaast schakelt u ze in voor het herstel van funderingen of kelderbouw. Er is dus geen project waar deze aannemer in Amsterdam voor terugdeinst.

De kwaliteiten van deze klusprofessionals

Deze specialisten zijn de beste keuze als aannemer. Dit klusbedrijf beschikt bijvoorbeeld over een Vca- én een ISO 9002-certificering. Het Vca-certificaat bewijst dat deze experts te werk gaan met aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu. Het ISO 9002-certificaat toont aan dat deze professionals voldoen aan de klanteneisen en is dus een bewijs van klanttevredenheid. Daarnaast zijn alle medewerkers van deze aannemer in vaste loondienst, zodat u verzekerd bent van vakmensen met verstand van zaken.

Schakel deze experts in voor uw project

Zoekt u een ervaren aannemer voor uw bouwproject in Amsterdam? Dan is De Waard Bouw uw beste keuze. Deze ervaren specialisten coördineren ieder project, klein of groot, nieuwbouw of herstel. Daarnaast kunt u ze ook als onderaannemer inschakelen voor bepaalde werkzaamheden. Neem contact met ze op en maak vrijblijvend een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek.