Adfunding
Image default
Dienstverlening

Heldere communicatie met narrowcasting software

Met narrowcasting software wordt de communicatie met uw klant nóg makkelijker. Hiermee kunt u namelijk eenvoudig dezelfde boodschap laten zien op verschillende schermen. Is er iemand jarig? Wat voor weer wordt het vandaag? Hoeveel producten of diensten zijn er verkocht? Laat het zien met narrowcasting software en deel de informatie die voor anderen van belang is. InfoScreens helpt u met adviseren, realiseren en het beheren van de systemen. Wilt u weten wat in uw situatie de beste mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met de professionals, die vertellen u graag meer.

Toon een wisselende menukaart op een beeldscherm met narrowcasting software

Hoe ziet de menukaart van uw restaurant eruit? U heeft heerlijke gerechten, en wilt deze op een aantrekkelijke manier presenteren aan uw gasten. Maar wat nu als u het menu wilt aanpassen? Verandering van spijs doet immers eten. Maak het uzelf gemakkelijk en laat de menukaart op een beeldscherm zien door middel van narrowcasting software. Het voordeel is dat u de menukaart bij verandering niet opnieuw hoeft uit te printen en dat u duidelijk en overzichtelijk op een beeldscherm laat zien wat u uw klanten voorschotelt. Zet uw gerecht kracht bij met een afbeelding en geef bedrijfsinformatie, zoals acties en contactgegevens, digitaal weer. Met InfoScreens weet u zeker dat u het voor uw klanten en voor uzelf overzichtelijker en gemakkelijker maakt.

Wachtrij- en wachtkamerinformatie kracht bijzetten met narrowcasting software

Wanneer u moet wachten, wilt u weten hoe lang het duurt. De narrowcasting software van InfoScreens biedt u de mogelijkheid soortgelijke informatie te verschaffen. Toon op een beeldscherm hoeveel wachtenden er nog voor u zijn in de wachtkamer van het ziekenhuis of geef duidelijk aan wat de wachtrij van een attractie in een pretpark is. Combineer wachttijden met foto’s, video’s en weersverwachtingen en informeer op de manier waarop u dat voor ogen heeft. Schep duidelijkheid voor uw gasten, patiënten of klanten en laat op een digitale manier zien wat anderen van u kunnen verwachten. In welke sector u ook actief bent, met narrowcasting software gaat u altijd vooruit.