Adfunding
Dienstverlening

Gedegen en eerlijk dakadvies krijgt u bij De Dakmakers

Heeft u problemen op uw dak zoals een lekkage of te oud geworden dakbedekking? Of wilt u uw dak graag laten verduurzamen maar weet u niet zo goed welke toepassingen hierbij allemaal mogelijk zijn? Voor onafhankelijk en correct dakadvies kunt u aankloppen bij ons, De Dakmakers. Ons bedrijf is gevestigd in Alphen aan den Rijn, inmiddels al langer dan 35 jaar. Wij zijn niet alleen werkzaam in onze regio. Waar u ook woont in het land, wij komen u graag voorzien van het beste dakadvies en gaan graag aan de slag met uw dak.

Alle dakdekkers die werkzaam zijn bij ons kunnen u van goed dakadvies voorzien, hier hebben ze allemaal de juiste expertise voor in huis. Ons team bestaat uit gedreven dakdekkers die stuk voor stuk een vakgerichte opleiding hebben gevolgd en certificaten hebben behaald. Onze enthousiaste mensen vinden het erg leuk om u alles over daken te vertellen, het is immers onze passie. Daarbij vinden wij het ook niet meer dan logisch om de kennis die wij over daken hebben niet voor onszelf te houden. Dus ondanks dat we erg graag op een dak staan, schuiven we ook graag aan bij u aan de keukentafel om u alles over uw en andere daken te vertellen.

Na ons gegeven dakadvies kunt u desgewenst een offerte aanvragen. Ons dakadvies en de offerte zijn geheel vrijblijvend. Onze offertes bevatten geen kleine lettertjes, wat u ziet is wat u krijgt. Wanneer u met ons in zee gaat plannen we de afspraak in wanneer wij aan uw dak komen werken. Er wordt netjes, secuur en professioneel gewerkt en wij gaan pas naar huis als u tevreden bent.

Inspectie en onderhoud

Niet alleen bij een al langer bestaand dak maar ook bij een nieuw aangelegd dak is goed dakonderhoud van belang. Dit is namelijk dé manier om een dak gezond en schadevrij te houden.

Wij bieden de mogelijkheid aan om een onderhoudscontract af te sluiten. Wanneer u een contract bij ons heeft afgesloten houden wij de eerste keer een uitgebreide inspectie. We bekijken alle onderdelen op het dak zorgvuldig. We checken de kwaliteit van de dakbedekking en beschrijven in een verslag hoe de gehele conditie van het dak is. Aan de hand hiervan stellen wij een onderhoudsplan op. Wij komen vervolgens jaarlijks een controle uitvoeren. We maken het gehele dak schoon, verwijderen mos, bladeren en eventuele andere troep en voeren, indien nodig, kleine reparaties uit.

Met De Dakmakers bent u verzekerd van een gezond en droog dak boven uw hoofd!

https://www.dakmakers.nl/

Gerelateerde artikelen

Slotenmaker Amsterdam: misdaadpreventie

Alle Rommel Opgeruimd: voor professionele huisontruimingen

Voordelen van het huren van plastic afvalcontainers