Adfunding
Image default
Aanbiedingen

iPhone X scherm vervangen, waar kun je dat doen?

Als na jaren trouwe dienst het scherm van je iPhone X zodanig mankementen begint te vertonen dat hij het niet meer naar behoren functioneert, is het waarschijnlijk tijd voor een nieuw scherm. Meestal kun je als je het scherm van je iPhone vervangt weer een behoorlijke tijd vooruit en bespaar flink wat geld. Je kunt de aanschaf van een nieuwe iPhone immers weer een tijdje uitstellen. Bovendien is een iPhone X scherm vervangen bij GSM Reparatie Centrum helemaal niet zo duur en kan slechts 20 minuten gerealiseerd zijn. Breng je iPhone langs bij een van hun vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout, of stuur je iPhone X naar ze op ter reparatie. Door een eenvoudige scherm reparatie heb je snel weer een iPhone X die er als nieuw uitziet en met 12 maanden garantie op je nieuwe scherm.

 

Wil je je iPhone X scherm laten vervangen?

De iPhone X heeft net als de iPhone 8 en iPhone 8 Plus een Retina HD Display. Zo’n Retina display komt goed van pas als je graag foto’s of filmpjes maakt met je iPhone, omdat je het scherm de natuurlijk kleuren weergeeft. Het scherm van de iPhone X is net wat groter dan het scherm van de iPhone 8 en gemaakt van extra sterk en duurzaam glas. Als je bij de aankoop van je iPhone ook hebt geïnvesteerd in een screenprotector is het apparaat redelijk beschermd tegen krassen en barsten. Door deze bescherming kan je iPhone een behoorlijk lange tijd mee gaan, maar zelfs met een screenprotector kan er na jaren intensief gebruik toch iets gaan mankeren aan je scherm. Door je scherm te vervangen heb je op een relatief goedkope manier weer een goed functionerende iPhone X. 

 

Wanneer is het tijd om je iPhone X scherm te laten vervangen?

Het scherm van je iPhone X gaat meestal als eerste gebreken vertonen. Als er diepe krassen of barsten in het scherm zitten wordt het lastig om te navigeren op je telefoon. De leesbaarheid is dan verre van optimaal en het gebarsten glas is niet prettig om met je vingertoppen overheen te vegen. Bovendien kan door deze beschadigingen vocht en stof binnendringen. Maar het is niet alleen gebruiksschade wat de reden kan zijn voor een niet functionerend scherm. Ook intern kan er een en ander mis gaan met de software of de hardware van je scherm. Het scherm kan bijvoorbeeld plots niet meer reageren, je kunt last hebben van een bevroren scherm of van dooie pixels die zichtbaar zijn als kleine zwarte stipjes. Het vervangen van je iPhone X scherm is een makkelijke en betaalbare manier om deze problemen op te lossen.