Adfunding
Image default
Dienstverlening

Een injector laten vervangen? Dat doet u bij deze bekwame garage

In iedere dieselwagen zit er een injector ingebouwd. Deze buisjes zorgen ervoor dat de diesel naar de juiste plaats getransporteerd wordt. De combinatie van diesel en lucht wordt gemaakt in de verbrandingskamer. De brandstof wordt vervolgens via de injector verneveld, waardoor deze gemengd wordt met lucht. Dit proces, is noodzakelijk om een goede werking van uw dieselwagen te verkrijgen. Laat uw injector en uw wagen in het algemeen daarom op regelmatige basis nakijken en indien nodig vervangen bij de experts van Bosmans Diesel Service.

De functie van een injector

Wanneer u uw wagen voltankt, gaat de brandstof, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, niet rechtstreeks naar de motor. Eerst moet de vloeistof door de injector. In deze injector, wordt de brandstof onder hoge druk in de motor gespoten. Dat gebeurt in combinatie met de lucht. Op die manier kan de brandstof gelijkmatig verspreid worden, voor een optimale werking van uw motor. Wist u dat u zonder injector, niet ver geraakt? Een dieselwagen is niets waard als deze tool er niet in zit, of als deze niet goed functioneert, natuurlijk.

Haal alles uit uw wagen met de diensten van dit bedrijf

Wanneer blijkt dat de injector van uw auto dringend vervangen moet worden, gaat Bosmans Diesel Service op zoek naar het juiste onderdeel. Er zijn namelijk verschillende types, en niet alle types zullen in uw wagen passen of zullen correct functioneren in uw voertuig. Als expert in dieselsystemen, beschikken ze over een uitgebreid aanbod aan reserveonderdelen. Hebben ze de specifieke injector toch niet op stock? Dan spreken ze hun netwerk aan, en zorgen ze ervoor dat uw wagen weer als vanouds werkt. Twijfelt u eraan of de injector van uw wagen al vervangen moet worden? Steek hem binnen voor een onderhoud bij bovengenoemde garage, zij kijken dit met plezier voor u na.

https://bosmansdieselservice.nl/