Adfunding
Image default
Dienstverlening

Bomen verwijderen met een bomenrooier

Wat is eigenlijk de beste manier om bomen te rooien? Deze vraag heeft een simpel antwoord; door gebruik te maken van een bomenrooier. Het is namelijk duidelijk dat het handmatig verwijderen van bomen, hoewel mogelijk, absoluut geen efficiënte werkwijze is. Tijdens uw boomrooiwerkzaamheden heeft u geen tijd voor onnodige handelingen. Helemaal als deze ook nog eens lastig zijn om uit te voeren. Kies daarom voor een bomenrooier, zodat uw werk binnen de kortste keren is uitgevoerd.

Bomen machinaal verwijderen

U verwijdert bomen het gemakkelijkst door gebruik te maken van een goede bomenrooier. Deze bomenverwijderingsmachine bestaat uit een wendbare hydraulische arm die op een tractor wordt gemonteerd. Aan het einde van de arm zijn vlijmscherpe messen vastgemaakt die de wortels in de grond rond de boom doorsnijden. Op deze manier verwijdert een bomenrooier de gehele boomkluit. Hierna is het voor de machine een fluitje van een cent om de boom te verplaatsen. Met een bomenrooier ontdoet u zich met speels gemak van bomen die in de weg zitten. Een goede boomrooimachine is een efficiënt staaltje techniek die van uw klus een genot maakt.   

Bestel uw bomenrooier bij een specialist

Nu u weet dat u bomen het meest efficiënt verwijdert door middel van een boomrooier is het belangrijk de juiste machinebouwer te kiezen. Boomrooimachines zijn complexe machines die specialisatie vereisen tijdens hun bouw. Schrauwen Machinebouw Zundert is hiervoor uw beste optie. Dit is een uiterst betrouwbare machinebouwer die zich onderscheidt met geweldige service. Zo vervaardigen ze uw bomenrooier helemaal op maat als dit nodig is voor de montage op uw tractor. Ook geven ze u graag meer informatie over bijkomende installatiemogelijkheden. Schrauwen Machine Zundert beschikt over kennis van het gehele vervaardigingsproject van uw rooier. Ze verzorgen voor u het ontwerp, de productie en de aanpassingen van uw bomenrooier. Schrauwen Machine Zundert is echt een fantastisch bedrijf!

https://www.s-m-z.nl/nl