Adfunding
Urbanbloom__5art.__afbeelding1__dec.22.xlsx
Bloemen

Sluit een abonnement op bloemen af in Amsterdam

URBANBLOOM is dé bloemenzaak waar je in Amsterdam de beste bloemen kunt kopen en kunt laten bezorgen. Wil je regelmatig nieuwe bloemen kopen? Dan is een bloemenabonnement ideaal voor jou! Door een abonnement op bloemen af te sluiten, geniet je altijd van verse bloemen die je interieur opfleuren. De bloemen van deze bloemist blijven minimaal vijf dagen mooi, dus je geniet non-stop van een mooi boeket als je voor een abonnement op bloemen kiest.

De mogelijkheden voor een abonnement op bloemen

Wil je graag een abonnement op bloemen afsluiten en deze bij je thuis laten bezorgen in Amsterdam? Je kiest dan zelf hoe vaak je de bloemen laat bezorgen en hoe je het boeket wenst te ontvangen. Je kunt de bloemen zonder vaas laten bezorgen, zodat je ze zelf in een vaas kunt zetten als ze zijn bezorgd. Het is ook mogelijk om voor de vaaswisselservice te kiezen. Ze zorgen dan voor een mooie vaas, maken deze grondig schoon en schikken het boeket voor je in de vaas. Zo hoef je zelf de bloemen niet schoon te maken en schuin af te snijden. Deze optie is ideaal als je volledig ontzorgd wilt worden. Voor welke optie je ook kiest; je laat altijd de mooiste bloemen bij je bezorgen!

Kies voor een bloemenabonnement

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een abonnement op bloemen? Neem dan snel contact met URBANBLOOM op en informeer naar de mogelijkheden. Naast een abonnement op bloemen is het ook mogelijk om deze gewoon los bij je thuis te laten bezorgen in Amsterdam. Deze bloemist zorgt er te allen tijde voor dat je verse bloemen in Amsterdam bezorgd krijgt die dagenlang mooi blijven, zodat je extra lang van je boeket geniet. Ontdek snel alle voordelen van de diensten van deze bloemist en kies het abonnement op bloemen dat het beste bij je past!