Adfunding
Image default
Auto's en Motoren

Theorie in 1 dag aanleren? Het kan met behulp van Gelijk Geslaagd!

Wie droomt er nou niet van om de auto theorie in 1 dag aan te kunnen leren? Met behulp van de theoriecursus van Gelijk Geslaagd kan dat! En je leert bij ons niet alleen de theorie binnen 1 dag aan, we gaan ook diezelfde dag met alle cursisten het theorie examen bij het CBR maken.

De dag van de cursus ziet er als volgt uit:

  • Zorg dat je de avond voor de dagcursus op tijd gaat slapen. Je moet goed uitgerust zijn om je perfect te kunnen concentreren tijdens de theoriecursus.
  • Zet je wekker op tijd, fris jezelf op en eet een boterham. Stop voordat je vertrekt je ID kaart of paspoort in je tas.
  • Stap op je fiets of neem de bus naar de cursuslocatie. Je wordt bij de meeste cursussen al om 07.00 verwacht.
  • Je wordt verwelkomt door een van onze leraren die jou deze ochtend de lesstof piekfijn zal gaan aanleren.
  • Alle cursisten en de leraar stellen zich even kort voor, zodat je elkaar een klein beetje leert kennen.
  • Tussen de middag lunchen we gezellig met elkaar, de lunch krijg je van ons.
  • Als we uitgegeten zijn vertrekken we met alle cursisten naar het CBR. Wij regelen het vervoer. Je examenplek bij het CBR kan je zelf reserveren, maar wij kunnen dit ook voor je doen.
  • Tijd om examen te maken. En geen zorgen, jij bent er helemaal klaar voor!

Les in een relaxed tempo, zonder boeken

Leren uit boeken? Daar doen wij niet aan. De leraar zal jou alle lesstof aanleren. Dit doet hij met beeldmateriaal, oefen examens en trucs en weetjes om zo de theorie het beste te onthouden. Alles in een relaxed tempo, we gaan uiteraard niet lopen stressen.

Door het prima tempo en de relaxte sfeer is onze theoriecursus ook prima te volgen als je last hebt van ADD, ADHD of dyslexie. En snap je iets nog niet helemaal? Dan komt de leraar het gewoon nog een keer uitleggen.

Motor rijbewijs halen? Volg onze motor theoriecursus

Ben je niet op zoek naar een cursus autotheorie maar juist naar een cursus motortheorie? Ook dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij geven auto theoriecursussen, motor theoriecursussen en scooter theoriecursussen. En bij elke cursus zorgen wij ervoor dat jij Gelijk Geslaagd bent!

https://www.gelijkgeslaagd.com/