Adfunding
Image default
Auto's en Motoren

Bemiddeling bij een autodealer in Etten-Leur, wel of niet doen?

Je bent al tijden op zoek naar een bepaald model. Hier en daar kom je op internet wel eens wat tegen maar er is altijd wel iets dat je tegenhoudt. De prijs, de betrouwbaarheid van de handelaar of simpelweg de afstand. Het vinden van de perfecte occasion die helemaal aansluit bij jouw wensen is erg tijdrovend. Misschien is bemiddeling via een autodealer bij jou in de buurt van Etten-Leur dan een optie.

Hoe een autodealer in Etten-Leur je helpt bij het vinden van jouw droomauto

Een van de meest lastige zaken voor mensen die een occasion willen kopen is dat zij zelf weinig technische kennis hebben. Dat maakt het lastig om te bepalen of een auto een goede aankoop is of een zorgenkindje dat je handenvol geld kost aan onderhoud en reparaties.

Autodealer MV Motive in Etten-Leur heeft de kennis in huis om occasions voor jou te beoordelen op hun technische staat. Hoe dat werkt? Hieronder een aantal stappen waardoor jij de auto krijgt die je wilt:

  • Een gevestigde autodealer in Etten-Leur heeft een uitgebreid netwerk van handelaren, particulieren en tussenhandelaren. Dat versnelt het zoekproces aanzienlijk.
  • De handelaar gaat op zoek naar occasions op basis van een door jou aangeleverde lijst met wensen en eisen.
  • Je hebt de keuze. Wil je samen met een expert van MV Motive de auto gaan bekijken? Of heb je liever dat het voertuig naar de locatie in Etten-Leur wordt gebracht zodat je deze daar kunt inspecteren?

MV Motive is bovendien RDW-erkend. Dit keurmerk wordt vanuit de Rijksdienst Wegverkeer alleen gegeven aan handelaren en garages die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Bemiddeling bij het verkopen van je auto

Ook als je een auto wilt verkopen is bemiddeling een optie. In dat geval kom je langs bij de autodealer op locatie in Etten-Leur. Het voertuig wordt nagekeken op eventuele gebreken waarna je samen met de expert de minimale prijs bepaalt die de auto op moet brengen. In overleg worden schoonmaak- en herstelwerkzaamheden uitgevoerd die de prijs positief beïnvloeden.

Nog meer voordeel met Autotrust garantie

Is de auto die je wilt kopen of verkopen jonger dan 12 jaar en staat er minder dan 200.000 kilometer op de teller? Dan komt deze in aanmerking voor Autotrust garantie. Dat biedt zekerheid wanneer je een occasion via bemiddeling koopt en helpt bij het sneller verkopen van je huidige auto. Wederzijds voordeel en gemak bij jou in de buurt, dat is MV Motive.