Adfunding
Image default
Aanbiedingen

Waarom jij een kettingbaan nodig hebt!

Als jij efficiënt te werk wil gaan, kan het handig zijn om een kettingbaan te plaatsen in jouw bedrijfspand. Dit zorgt ervoor dat jij werk afneemt van jouw werknemers; je laat een kettingbaan het werk voor jou doen. In deze blog zal er uitgelegd worden wat een kettingbaan is, en wat deze voor jou kan betekenen. 

Wat is een kettingbaan?

Kettingbanen zijn een transportmiddel voor interne goederen door middel van een ketting. Ze worden vooral gebruikt in de automotive industry, of wanneer halffabricaten, grondstoffen of pallets intern van A naar B verplaatst moeten worden. Kettingbanen zijn in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar, waardoor er voor vrijwel elke specifieke situatie een kettingbaan bestaat. Welke het meest geschikt is, is afhankelijk van de omgeving, het product en de toepassing. ACB Transportbanden helpt jou graag om de perfecte kettingbaan voor jou te vinden.

Voordelen van een kettingbaan

Bij langebaansegmenten kan het voordelig zijn om een kettingbaan in te zetten, in plaats van een rollenbaan, omdat een kettingbaan meer grip heeft. Hierdoor kan het probleemloos hoge gewichten transporteren. Kettingbanen hebben een hoge mate van nauwkeurigheid op het gebied van positionering, en zijn erg eenvoudig te reinigen. Dit laatste is vooral noodzakelijk in de voedselindustrie. Kettingbanen kunnen geen bochten maken; hiervoor worden haakse overgangen gemaakt. 

Advies over kettingbanen

Wil jij graag advies ontvangen over kettingbanen, en of deze geschikt is voor jouw werkomgeving? Neem dan eens een kijkje op de website van ACB Transportbanden. Zij hebben de vakkennis om jou van een perfect advies te voorzien over of jij een kettingbaan nodig hebt. Is dit het geval? Dan helpen ze ook graag met het ontwerpen en in elkaar zetten van de perfecte kettingbaan voor jouw bedrijfspand. Het kan ook voorkomen dat ACB Transportbanden negatief advies geeft over het gebruik van een kettingbaan; ze zullen dan waarschijnlijk een andere transportmethode aanraden. ACB Transportbanden zijn gespecialiseerd in alle transportbanden. Voor meer informatie over deze alternatieve transportwijzen, raden wij aan om de website te bekijken. Hier kan je ook de contactmethodes vinden, waar jij met al je vragen terecht kan, zodat jij straks het perfecte, efficiënte bedrijfspand hebt. 

 

https://www.adfunding.nl/