Adfunding
Image default
Aanbiedingen

Verschillende elektrische driewielers bij Huka

Verschillende elektrische driewielers bij Huka

Voel je je niet meer veilig op een reguliere/elektrische tweewieler? Dan is een elektrische driewieler een goede optie. Een driewieler biedt stabiliteit en veiligheid. Je kunt op deze manier meer genieten van je fietstochten. Huka biedt drie soorten elektrische driewielers aan. Ben je benieuwd naar het aanbod? Lees dan snel verder om te ontdekken wat er bij jou past!

 

Driewieler City

Deze driewieler is standaard zonder elektrische ondersteuning, maar hij is wel leverbaar met. De hulpmotor is een PAS-vario, met behulp van deze aandrijving is het trappen veel lichter. De fiets is stabiel en wendbaar door het lage zwaartepunt. Om een optimale zithouding te creëren is het instelbereik van het zadel vergoot. De fiets is leverbaar in twee verschillende maten en is aan te passen naar jouw wensen en behoeften. 

 

Driewieler Vasco

‘Vasco’ is een moderne fiets met een stoer Dutch design met aluminium frame. Hij is standaard voorzien van een middenmotor en Big Ben banden. Door de middenmotor wordt de fiets geleidelijk aangedreven, wat zorgt voor een stabiele wegligging. Daarbij heeft hij hydraulische remmen achter, waarbij weinig kracht benodigd is om te remmen. Door de vele opties aan accessoires kan de fiets nog persoonlijker en fraaier gemaakt worden. 

 

Driewieler Cortes

De Cortes is de krachtigste driewieler in zijn klasse. Hij heeft een vooruitstrevend design en geeft jou stabiliteit en een veilig gevoel. Naast de grote actieradius (75 km) biedt de fiets optimaal zitcomfort. De zit is draaibaar, waardoor op- en afstappen nog makkelijker wordt. Deze driewieler is uitgerust met Shimano STEPS of Befang middenmotor en met Big Ben banden (anti-lek). Via de display op het stuur is de verlichting te regelen. Tevens is de fiets uitgerust met een individueel instelbare vering voor het optimale rijcomfort. Hij is verkrijgbaar in de kleuren: matzwart en sparkle grijs. 

 

Ben je overtuigd dat een elektrische driewieler iets voor jou is? Maak dan een afspraak en kom erachter welke fiets het beste bij jou past. De medewerkers van Huka helpen je graag om de perfecte fiets samen te stellen.