Adfunding
Image default
Aanbiedingen

Verhuizen in regio Bergen op Zoom? Zo regel je alle belangrijke zaken

Een nieuwe woning, een frisse start! Zo voelt verhuizen voor de meeste mensen. Of je nu een nieuwe woning hebt gekocht of een woning huurt, een ander voelt een beetje als een nieuw begin. Vaak verhuizen mensen omdat ze aan de start van een nieuwe levensfase staan. Een relatie, een kind of voor het eerst op jezelf wonen. Zeker wanneer je voor het eerst gaat verhuizen komt er behoorlijk wat op je af. Gebruik daarom de onderstaande checklist als je binnenkort binnen de regio Bergen op Zoom gaat verhuizen.

Verhuisbedrijf regelen of zelf aan de slag?

De eerste vraag die je jezelf moet stellen is of je de verhuizing zelf regelt of het liever uit handen geeft bij een professionele, Erkende Verhuizer. Een bedrijf dat bij deze brancheorganisatie is aangesloten, biedt vaak meer diensten die je verhuizing makkelijker maken. Zo kun je een inpakservice of een schoonmaakservice toevoegen aan je verhuizing. Of het opslaan van je inboedel bij een opslag in Etten-Leur, Roosendaal of Bergen op Zoom. Kies sowieso altijd voor een lokaal verhuisbedrijf uit Bergen op Zoom. Dat scheelt in de voorrijkosten en met een opslag in Roosendaal of elders in de buurt kun je altijd makkelijk bij je spullen indien nodig.

Tips voor wanneer je zelf gaat verhuizen

Kies je ervoor om je verhuizing zelf te regelen? Trommel dan zoveel mogelijk kennissen en vrienden op om je te helpen. Zeker wanneer je al een eigen huis hebt, sta je te kijken van de hoeveelheid spullen die je hebt!

Pak je spullen goed in! Koop verhuisdozen met een autolockbodem zodat je ze niet dicht hoeft te tapen. Gebruik een rol noppenfolie om je spullen te beschermen tegen stoot en krasschade tijdens het transport en zorg dat je altijd een rol tape in de buurt hebt.

Zet de wasmachine en de droogtrommel vast te zetten en schoon te maken. Haal je koelkast en vriezer van tevoren leeg en maak een planning van de spullen die je inpakt. Label vervolgens de dozen zodat je bij aankomst in je nieuwe woning weet welke dozen waar naartoe moeten. Succes!

https://www.vangastelverhuizingen.nl/