Adfunding
Image default
Aanbiedingen

Office 2019 of office 365?

Maakt u nog geen gebruik van softwaresystemen die in de cloud staan? Dan laat u een geweldige kans liggen. Als u besluit om daarnaast ook te gaan werken met softwaresystemen in de cloud, kunt u profiteren van de voordelen die u nodig heeft. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u voor het eerst vanuit de cloud gaat werken met Microsoft 365.

Voorheen heette het Microsoft Office 365, maar deze naam is onlangs veranderd. De nieuwe naam is “Microsoft 365”, waaronder verschillende producten vallen. Wij vertellen u graag meer over deze producten en de manier waarop Microsoft 365 werkt.

Uitgebreide online service

Microsoft 365 kunt u het beste zien als een volledige online dienst. Een uitgebreide online dienst waarbij u geen microsoft office 2019 professional plus licentie hoeft aan te schaffen. Als je gebruik maakt van Microsoft 365, krijg je toegang tot een scala aan applicaties. Hieronder valt een scala aan Microsoft applicaties. Microsoft:

Microsoft Teams: met deze dienst kun je effectief samenwerken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je collega’s te videobellen en te chatten of online te vergaderen. Welk (mobiel) gadget je ook gebruikt, het is mogelijk om Microsoft Teams te gebruiken.

Microsoft Lync: ook dit is een online dienst waarmee gebruikers met elkaar in contact kunnen komen. Via deze dienst kun je ook videochatten en chatten.

Microsoft Exchange: dit is een online dienst waarmee u kunt integreren met Microsoft Outlook. Nadat dit is gedaan, kunt u vervolgens Microsoft Exchange gebruiken als uw e-mailtoepassing. Bovendien kunt u deze dienst gebruiken als agenda, om contacten bij te houden en taken aan te maken. Als uw collega’s deze dienst ook gebruiken, is het mogelijk om taken en informatie te delen.

Microsoft Sharepoint: Met deze dienst is het mogelijk om interne gegevens te delen. Denk hierbij aan Google Spreadsheets, Excel bestanden en Word bestanden. Een groot voordeel is dat u uw klanten toegang kunt bieden tot deze dienst.

De voordelen van werken vanuit de cloud

Zoals u wellicht eerder heeft gelezen, heeft Microsoft 365 vele voordelen naast office 2021. Het is een dienst waar u, zoals de naam al doet vermoeden, 365 dagen gebruik van kunt maken. Wat is nu precies het voordeel van werken in de cloud met Microsoft 365? Het biedt vele voordelen.

Het belangrijkste voordeel is dat u alle informatie heeft die u nodig heeft. De gegevens die in de cloud staan zijn ook te benaderen via uw tablet of smartphone. Dit is niet beperkt tot u, maar ook al uw collega’s. Dankzij cloudtechnologie kan iedereen effectief samenwerken en communiceren.

Het is ook ideaal om er zeker van te zijn dat u de nodige beveiliging heeft. U hoeft zich geen zorgen te maken en kunt gebruik maken van alle bovenstaande diensten.

https://www.besteloffice.nl/product/microsoft-office-professional-plus-2019-windows-online-activatie/