Adfunding
Image default
Aanbiedingen

Gebak per post bestellen

Brievenbusbanket.nl 

Een heerlijk ambachtelijk gebakken banket per post verzend je naar iemand met brievenbusbanket.nl. Onze taartjes per post zijn zo ontworpen dat het in een brievenbus doosje past en door de brievenbus past, dus de ontvanger hoeft hiervoor niet thuis te blijven.

Soorten gebak per post: 

De verschillende soorten gebak per post zijn;

Walnoot Sinaasappel Banket met meegebakken Roomkaas en extra Walnoten over de bovenkant gestrooid.

Haagsche Hopjes Banket met een overheerlijk Haagsche Hopjes-karamel laag op de bovenkant.

Kaneel Banket met op de bovenkant ambachtelijke kaneel granulaat korrels voor een extra smaak boost.

Chocolade Banket met Walnoten, heerlijk voor bij de koffie of een glaasje Champagne.

Ook hebben we combinatie doosjes waarbij u uw favoriete smaken en soorten gebak per post samen kan stellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit de combinatie Kaneel en Haagsche Hopjes of bijvoorbeeld uit Walnoot Sinaasappel en Chocolade gebak. Het is zelfs mogelijk om alle vier de soorten gebak in hetzelfde doosje te bestellen dat nog steeds door de brievenbus past.

Verzending:

Wij verzenden het gebak per post met vanavondbezorgd.nl, dit betekend voor u dat u tot 23:59 kan bestellen en het de volgende dag geleverd wordt tussen 17:00 en 22:00. Het afleverpercentage op de eerste dag is 98%, dat is 50% meer dan bij de normale bezorgaanbieder.

Afrekenen:

We hebben het afreken proces zo makkelijk mogelijk gemaakt voor u, we maken gebruik van een one-page-checkout. Dit betekend dat alle stappen makkelijk te overzien zijn op dezelfde pagina en het overzichtelijk blijft. Kies uw betaalmethode en zodra u heeft betaald gaan wij aan de slag om de bestelling zorgvuldig te verpakken en verzenden.

Zakelijke oplossingen: 

Ook hebben we zakelijke oplossingen voor bedrijven waarvan bijvoorbeeld het personeel momenteel thuiswerkt, u kunt dan het beste contact opnemen met ons en dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing voor uw bedrijf.

Kortom kunt u bij brievenbusbanket.nl een overheerlijk ambachtelijk gebakken cadeautje per post aan iemand geven met een gratis ansichtkaart met persoonlijke boodschap erbij.

https://www.brievenbusbanket.nl/