Adfunding
Image default
Aanbiedingen

Een VR headset voor de PC kopen

 

https://www.adfunding.nl

Een VR headset voor de PC kopen

Een VR headset pc kun je kopen om even aan de realiteit te ontsnappen. Er zijn veel programma’s die werken met een VR headset denk bijvoorbeeld aan een virtuele tour door je nieuwe huis. Maar ook kun je verschillende games spelen in VR en dat is ook zeker een aanrader. Daarnaast zijn er ook virtuele werelden waar je in 3D kan doorlopen. Dit varieert van een gezellige koffiehoek tot aan een compleet bos waar je van de natuur kunt genieten.

Wat heb je nodig?

Om een VR headset PC te kunnen gebruiken heb je een computer nodig met een Intel Core i5 processor of AMD ryzen 5 of hoger. De computer moet namelijk veel rekenkracht gebruiken om de beelden over te brengen. Daarnaast helpt een goede videokaart ook veel. Hierdoor heb je geen last van haperingen in het beeld. Tevens is een werkgeheugen ook wel bekend als RAM geheugen van 8 GB of meer ook een echte aanrader. Je wil immers niet dat je vastloopt in deze virtuele wereld. Je wil juist ontsnappen aan de realiteit en niet gevangen raken. Er zijn verschillende soorten headsets met kabel, maar een draadloze is toch zeker een aanrader. Hierdoor heb je namelijk echt complete beweeg vrijheid.

De juiste headset vinden

Op de website 5top staat een handig overzicht met daarin de beste 5 VR headsets. Je ziet een korte omschrijving van de producten zodat je in een oogopslag ziet wat er mogelijk is. Daarnaast beschrijven wij in onze top 5 ook de voor- en nadelen. Hierdoor maak je ook geen miskoop, want het verschil tussen de merken en modellen is erg groot. Er worden de laatste tijd ook veel meer films en series ontwikkeld die je kunt bekijken in VR. Je voelt jezelf dan echt de hoofdrolspeler en alles is zo dichtbij dat het net echt is.