Adfunding
Image default
Aanbiedingen

De periode voor de openhaard is aangebroken

Rond de wintermaanden willen veel mensen het gezellig in huis hebben. Dit kunt u op een eenvoudige manier doen, door een paar kaarsjes aan te steken. Maar voor degene die iets speciaals in huis willen hebben is een elektrische sfeerhaard de perfecte oplossing. Sfeerhaarden kunt u nagenoeg in alle ruimtes in huis integreren. Bovendien sluiten ze vrijwel op iedere interieurstijl aan en bieden vele voordelen. Een elektrische sfeerhaard hoeft u namelijk niet schoon te maken en u kunt de haard met een druk op de knop bedienen. Zeker een pluspunt als u niet graag zelf een vuurtje stookt. Een ander voordeel dat u heeft als de sfeerhaard elektrisch is, is dat u geen brandstof meer nodig heeft of met zwaar brandhout hoeft te sjouwen. Bovendien lopen de kosten minder snel op doordat de installatie van een sfeerhaard veel eenvoudiger is.

Uiteenlopende collectie aan sfeerhaarden

Vanzelfsprekend wilt u hetzelfde gevoel ervaren als bij een houthaard. Dus bijvoorbeeld ook het knisperende geluid. Zelfs dat is tegenwoordig bij elektrische sfeerhaarden mogelijk. Sommige uitvoeringen beschikken over een warmtefunctie zodat u het lekker warm in huis krijgt. Bij andere modellen kunt u het vlammenbeeld personaliseren. Van een sfeervol vlammenspel tot een wilde party sfeer, er zijn allerlei mogelijkheden. De vlammen zijn zo ontwikkeld dat het net levensecht lijkt, dus als u daar nog twijfels over had kunnen wij u in dat opzicht geruststellen. Tegenwoordig zijn sfeerhaarden dus de bron voor gezelligheid!

Sfeerhaard elektrisch is een bewuste keuze

Bij Haardenexpert heeft u een keuze uit verschillende elektrische sfeerhaarden die over de eerder genoemde functies beschikken. De keuze voor de inbouw van een elektrische haard is daarnaast goed voor het milieu. Er worden namelijk geen fossiele brandstoffen gebruikt en zomede ontstaat geen CO2-emissie. Verklein dus ook uw ecologische voetafdruk en kies voor een elektrische sfeerhaard! Bekijk de website van Haardenexpert en bekijk de variëteit sfeerhaarden die actueel aangeboden worden. U kunt ook langskomen in de showroom in Rijssen. Zo kunt u zichzelf van de sfeerhaarden laten overtuigen. Bovendien staan de adviseurs voor u klaar om u bij de juiste keuze te helpen en vragen te beantwoorden.

https://www.haardenexpert.nl/