Adfunding
Zantman_-_Standaard_-_Zantmankliniek.nl_III
Aanbiedingen

Ben je onzeker? Lees dan snel verder!

Als jij je af en toe wat onzeker voelt en over het algemeen niet altijd even stevig in je schoenen staat, is het goed dat je bij dit blog terecht bent gekomen. In dit blog vertellen we je namelijk graag wat je aan dit gevoel kunt doen en waar dit gevoel eventueel vandaan zou kunnen komen. Door middel van dit blog willen we er op termijn voor gaan zorgen dat jij steviger in je schoenen gaat staan en je straks een gevoel hebt dat je heel de wereld aan kunt. Kortom, ben je af en toe wat onzeker? Lees dan vooral snel verder, want wij hebben dé oplossingen!

Waar komt het gevoel vandaan?

Het eerste advies dat we je willen geven is dat het slim is om een profiel van jezelf te schetsen. Door het één en ander op papier te zetten, ben je in staat om alles te relativeren en wat overzicht te creëren in dit gevoel. Zet dus op papier hoe je je voelt, waar je denkt dat dit vandaan komt en natuurlijk hoe je denkt dit gevoel te kunnen omzeilen of volledig te doen verdwijnen. 

Laat de mening van anderen los

Onzekerheid wordt gevoed door de mening en visie van anderen. Laat deze visie compleet achterwege en focus je op wat jij denkt dat goed voor je is. Wil jij een haartransplantatie? Jouw keuze: neem een kijkje op zantmankliniek.nl. Draag je liever een knalgroen shirt? Jouw keuze: wandel een kledingwinkel in de buurt in.

Dit alles klinkt op zich wat makkelijker dan het waarschijnlijk gaat zijn, maar we proberen vooral het punt te maken dat jij je focust op hoe JIJ je voelt. Houd je eigen belang altijd in je achterhoofd en laat anderen niet vertellen dat je minder bent of minder kan. 

 

https://www.zantmankliniek.nl/

Gerelateerde artikelen

Een duurzame MJOP

Geschikte hulpmiddelen bij sensorische integratie problematiek

Kritieke punten om te overwegen bij het kopen van tuinmeubilair