Adfunding
Image default
Aanbiedingen

Alles over de voetbaldoel

Je zit ‘s avonds op de bank of in de kroeg met een drankje erbij vol passie naar de televisie te kijken. We hebben het hier natuurlijk over voetbal. Het is een sport waar Iedereen wel eens naar kijkt en het brengt eenheid en adrenaline met zich mee. Het moment dat het druk wordt bij het voetbaldoel en er is gescoord, is eens van de spannendste momenten in het spel. Maar zonder een bal en voetbaldoel is het spel niet te spelen. Wil jij een voetbaldoel aanschaffen? Lees dan deze blog om alles te weten over voetbaldoelen.

 

Soorten voetbaldoelen 

Voordat je een voetbaldoel gaat aanschaffen is het handig om jezelf de vraag te stellen wat voor soort doel je eigenlijk wilt. Er zijn verschillende modellen beschikbaar. Als eerst heb je voetbaldoelen die verrijdbaar zijn. Deze voetbaldoelen worden ook wel kruiwagenmodel genoemd, omdat je aan één zijde hoeft op te tillen. Door de wieltjes, die aan de onderkant van het doel zijn gemonteerd, kan er makkelijk gevarieerd worden qua trainingsvormen.  Het andere model voetbaldoelen zijn de vaste voetbaldoelen. Deze doelen worden niet verplaatst en worden dan ook vaak gebruikt voor wedstrijden. 

 

Formaten voetbaldoelen 

Als je eenmaal weet of je een vast of verrijdbaar voetbaldoel wilt, dan kan je voor jezelf bepalen welk formaat voetbaldoel je wilt aanschaffen. Je hebt een kleine en grote doelen. De kleine doelen zijn geschikt voor kinderen tot en met tien jaar, maar kunnen ook gebruikt worden voor volwassenen. Denk hierbij aan het oefeningen waar behendigheid centraal staan, zoals pass- en trapvormen. Daarnaast kunnen ze ook gebruikt worden bij partijspelletjes. Naast de kleine doelen, heb je ook de grote doelen. De officiële afmeting van dit doel is 7,32 meter x 2,44 meter. Hiermee is het doel vooral geschikt voor volwassenen. Deze doelen worden gebruikt bij  amateurvoetbal als bij profvoetbal. 

 

Bij SKOR koop je alle voetbaldoelen

Weet jij nu precies welke voetbaldoel je wilt. Dan is het tijd om jouw voetbaldoel aan te schaffen! Bij SKOR heb je voor iedereen een geschikt voetbaldoel. SKOR levert al jaren voetbaldoelen aan grote voetbalclubs als Ajax Feyenoord en PSV. Ben je er nog niet helemaal over uit of wil je meer informatie? Bekijk dan de website of stel je vraag aan een van de specialisten bij SKOR. Zij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale voetbaldoel!. 

 

https://skor.nl/