Adfunding
Image default
Aanbiedingen

123machineverhuur.nl: de aanhangwagenspecialist van Nederland!

Voorheen kreeg iemand die voor zijn praktijkexamen slaagde, een rijbewijs BE uitgereikt van het CBR. Dit hield in dat diegene vanaf dat moment personenauto’s mocht besturen en alle aanhangers mocht trekken die een maximaal laadvermogen hadden van 3500 kilogram. Daar kwam aan het begin van 2013 verandering in, toen de regering besloot dat men dit gedeelte van het rijbewijs niet meer cadeau kreeg zonder er een apart rijbewijs voor te halen. Echter mag deze groep bestuurders nog wel een auto-aanhanger huren, als het laadvermogen maar minder is dan 750 kilogram. Een speciaal soort rijbewijs is dus lang niet altijd noodzakelijk als u een auto aanhanger bij 123 Machineverhuur wilt huren!

Grote aanhanger huren

Er zijn genoeg situaties denkbaar dat een simpele aanhanger niet afdoende is voor uw klus. Om die reden kunt u ook een grote aanhanger huren bij 123 Machineverhuur. Grote aanhangers kunnen erg handig zijn als u grote sloopwerkzaamheden aan het verrichten bent. Nadat u de pui en de tussenwanden eruit heeft gehakt, is het wel zo prettig als u snel van de ontstane ravage af kunt komen. Een grote aanhanger huren biedt in zo’n geval uitkomst, zodat u het vuil naar de stort kunt brengen en zo overzichtelijk houdt wat bruikbaar en onbruikbaar materiaal is.

Verschillende soorten aanhangers te huur

123Machineverhuur heeft zowel uitvoeringen van de enkelas als van de tandemas te leen. Een enkelas kunt u het beste gebruiken voor het vervoeren van meubels of kleinere goederen. Wat het precieze laadvermogen is, hangt af van het type aanhanger. De enkelas aanhangers zijn gemakkelijk te manoeuvreren en in te parkeren, wat bij de tandemasser wat moeilijker gaat. Een tandemas is een twee-as aanhanger, waarvan de assen evenwijdig aan elkaar liggen. Deze aanhanger heeft vier wielen, waardoor het meer weerstand biedt als u het geheel met de hand verplaatst. Deze aanhanger kan vaak wel meer gewicht aan dan een enkelasser.

123machineverhuur.nl

Via 123 Machineverhuur kunt u alle soorten aanhangers huren door heel Nederland. Heeft u een aanhanger nodig voor een bepaalde periode, geef bij het plaatsen van uw bestelling dan aan van wanneer tot wanneer u deze nodig heeft. Binnen 24 uur proberen ze u een bevestiging te geven of de reservering definitief is. Is desbetreffende aanhanger niet beschikbaar, dan nemen ze altijd contact met u op. Dan bieden ze een alternatief en denken ze graag met u mee in oplossingen!

https://www.123machineverhuur.nl/