Adfunding
Image default
Vakantie

Glamping in Italië

Hoor jij de laatste tijd ook zoveel over glamping? Het woord, dat is samengesteld uit GLAMourous en camPING, dekt de lading perfect. Glamping is kamperen in weelde. Was het voorheen lastig om een leuke camping te zien voor een glamping vakantie, tegenwoordig kun je op steeds meer plekken  in heel Europa terecht. Ook in Italië kun je heerlijk genieten van het goede leven.

Glamping aan het water in Italië

Liefhebbers van watersport kunnen dit jaar de zomervakantie doorbrengen op een glamping aan het Gardameer. Dit meer, wat wordt gezien als het mooiste meer van Italië, is ronduit perfect. Lekker zeilen over het meer, wandelen door de groene bergen, chillen op de prachtige stranden en heerlijk slenteren door de authentieke vissersplaatsjes.

Is het Gardameer je niet groot genoeg? Kies dan voor een glamping aan de kust van de Adriatische zee.

De romantiek van Toscane

Wil je met je geliefde een romantische zomervakantie beleven? Boek dan één van de luxe kampeeraccommodaties op een glamping in Toscane. De ene dag fiets of wandel je door het heuvelachtige landschap, de andere dag geniet je van de prachtige kunstschatten van Florence.

Boek je luxe kampeervakantie vandaag

Het boeken van een vakantie is altijd een beetje spannend. Niet alleen vanwege de oplopende voorpret, maar ook omdat je er zeker van wilt zijn dat je de juiste accommodatie boekt. Wanneer je boekt via www.glampings.com kun je met een gerust hart op vakantie.

Elke glamping die we noemen, of deze nu in Italië ligt of in een ander Europees land, is speciaal door ons geselecteerd. We beoordelen elke glamping op enkele tientallen criteria. Zo weet je zeker dat de camping helemaal top is: goed onderhouden, schoon en met uitgebreide faciliteiten. Ook je accommodatie, zoals een safaritent of huisje, ontkomt niet aan onze kritische blik. Alleen als we écht tevreden zijn over wat we zien zullen we de glamping in ons aanbod opnemen. Daardoor is het regelen van je vakantie niet alleen supersimpel, maar ook 100% veilig! Wacht daarom niet langer en boek vandaag de zomervakantie waar je al zo lang naar uitkijkt.