Adfunding
Image default
Internet marketing

Hoe Instagram-volgers te krijgen: de eerste 1000

principles of marketing book

Een groot aantal bots of niet-gerichte volgers is slechts een figuur die het ego behaagt, GEEN klanten brengt en Instagram vermindert ook het bereik.

Laten we beginnen met eenvoudige en begrijpelijke acties die niet alleen zullen helpen om de eerste volgers op Instagram te krijgen, maar ook om regelmatig het publiek te vergroten.

Tip 1: gebruik je contacten

Wanneer je een account aanmaakt, ga je naar de instellingen (het “hamburger” -pictogram in de rechterbovenhoek, en dan helemaal rechtsonder – het “Instellingen” -toestel), in het gedeelte “Voor abonnementen”. Daar ziet u het gedeelte “Contacten” en de individuele sociale netwerken waarmee u verbinding hebt gemaakt.

Instagram telt al je contacten, Facebook-vrienden, etc. U hoeft alleen maar op “Abonneren op iedereen” in elke sectie te klikken. Slechts een paar klikken en u wordt geabonneerd op alle vrienden die u kent. Zij krijgen hiervan op hun beurt een melding en kunnen u volgen.

Opmerking: uw publiek via uw contacten en sociale media speelt een sleutelrol in deze techniek. Als u weet dat er onder uw kennissen niet zoveel doelgroepen zijn voor dit specifieke project, is het beter om u handmatig in te schrijven en niet door op de knop “Abonneren op iedereen” te klikken.

Tip 2: link naar andere sociale netwerken

Voor een persoonlijk account werkt het linken naar een persoonlijke pagina op Facebook goed. Je kunt volgers op Instagram krijgen via een actieve link in de beschrijving.

link naar Instagram in Facebook-profiel

Ga naar het gedeelte “Informatie” en vervolgens “Basis- en contactinformatie”. Voeg de link toe aan je Instagram-account. Het volstaat om Instagram te selecteren in de lijst met sociale netwerken en alleen de login aan te geven (zonder @).

Tip 3: verbind Instagram met je Facebook-bedrijfsprofiel

Standaard kun je geen Instagram-tabblad op Facebook toevoegen. Maar als je een aparte applicatie zoals InstaTab gebruikt, kun je niet alleen een link toevoegen, maar een hele sectie met posts van Instagram.

Je kunt dus systemen maken om via je Facebook-pagina abonnees naar Instagram te trekken. Alles ziet er behoorlijk organisch en aantrekkelijk uit.

Tip 4: links waar er contact is met het publiek

We hebben het al gehad over sociale netwerken, maar er zijn nog verschillende “hotspots”. In zakelijke en persoonlijke post kunt u een link naar uw account plaatsen in de handtekening voor brieven. Vergeet natuurlijk de link op de website niet. Als Instagram cruciaal is, kun je zelfs een blok met de nieuwste berichten weergeven om gebruikers te betrekken en te motiveren om te volgen.

Tip 5: vertel de wereld over jezelf

Het is natuurlijk te vroeg voor de hele wereld, maar het is gemakkelijk voor zijn klanten. Stuur uw nieuwsbrief per post of messenger om klanten te laten weten dat u nu Instagram heeft.

Maar je moet volgers krijgen, geen klanten irriteren. Denk daarom onmiddellijk in het bericht na over een voordeel, bonus, iets interessants. Schrijf bijvoorbeeld dat Instagram nu originele productcollecties, speciale aanbiedingen en in het algemeen een extra korting van 5% voor paginabonnees zal hebben.

Tip 6: Vrienden en vrienden van vrienden – goede PR

Kijk naar de accounts van je vrienden, schrijf iedereen op die meer dan 1000 abonnees heeft. Schrijf ze met het verzoek om uw pagina aan te bevelen. Het belangrijkste is niet alleen om een ​​profiel te markeren, maar om het publiek aan te sporen: “Abonneer je – zorg voor zulke coole, interessante dingen.”

Als uw vrienden geen publiek hebben, zoek dan vergelijkbare pagina’s (geen directe concurrenten, maar gerelateerde gebieden). U houdt zich bijvoorbeeld bezig met kinderfotografie, u kunt worden aanbevolen door een merk dat speelgoed voor kinderen maakt, kinderfeestjes organiseert of een profiel van een lokale “ontwikkelingshulp” voor peuters.

Het is een beetje makkelijker met een persoonlijk merk, mensen zijn meer bereid om andere mensen te vertrouwen en naar het leven van iemand anders kijken is nog steeds leuk. Maar hier moet u niet de illusie hebben dat elk profiel bij u past voor wederzijdse reclame. Wees vooral voorzichtig met wat u op uw profiel plaatst, om het publiek in het begin niet af te schrikken met een overvloed aan advertenties.

Tip 7: motiveer mensen om over jou te praten

De coolste vraag is hoe je Instagram-volgers kunt krijgen zonder iets te doen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat uw abonnees zelf over uw profiel vertellen en moedig vrienden aan zich te abonneren. Er zijn verschillende manieren.

Uw concurrentie

Eenvoudig, ongecompliceerd, beproefd social media-mechanisme. Het is noodzakelijk dat de deelnemer op uw pagina is geabonneerd, een publicatie in zijn profiel heeft geplaatst met een markering van uw account. Dan speel je een geschenk.

Let op: speel je product of dienst af. Als je kiest voor een abstract cadeau (je hebt kinderspeelgoed en speelt met een iPhone), doet iedereen mee, niet alleen de doelgroep.

Bedenk een coole functie die uw klanten zal verrassen. Het moet iets aardigs, interessants, grappigs zijn, zodat mensen er zelf over willen vertellen. U kunt bijvoorbeeld aan elke bestelling een cadeau toevoegen of een handgeschreven wenskaartje aan uw pakket toevoegen.

Gebruikersinhoud

Plaats foto’s en berichten van klanten op uw profiel. Een klant stuurde je bijvoorbeeld een foto van hoe hij de ontvangen tas vond, bedankt voor de levering. Je plaatst met deze foto, tag de gebruiker. Wat is hij aan het doen? Hij houdt van de aandacht (iedereen vindt het leuk!), Hij maakt een repost voor zichzelf of dupliceert zelf een foto en markeert je profiel.

Tip 8: betaalde promotie

Instagram houdt veel van adverteerders. Dit is de reden waarom het bereik daalt en de eisen stijgen om echt abonnees aan te trekken. Dit is logisch – het sociale netwerk verdient er immers geld mee. Gebruik gerichte advertenties, promoot de beste, belangrijkste berichten binnen het sociale netwerk.

Een snelle maar risicovolle manier om abonnees te krijgen, is Giveaway.

Dit is dezelfde wedstrijd, meestal met opinieleiders, boogers, beroemdheden. Het bevat vaak een abstract, universeel geschenk en u bent de sponsor. Betaal in ruil daarvoor geld voor deelname – volgens de voorwaarden van de wedstrijd moeten gebruikers zich abonneren op 10-50 accounts, inclusief die van jou.

Deze optie is alleen geschikt als het publiek van influencers het meest geschikt voor jou is. Een manier die snel genoeg is om 1000, 5000 en zelfs 10.000 abonnees te krijgen. Maar denk eens aan het publiek en het feit dat 20-35% van de mensen zich na de trekking kunnen uitschrijven. Het is jouw taak om zoveel mogelijk mensen te behouden, ook al hebben ze zich aanvankelijk alleen aangemeld vanwege de concurrentie.

…..meer info kunt u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

instagram e marketing marketing book

https://marketingbook.shop/