Adfunding
Image default
Industrie

Een uitgebreid aanbod aan ELSTO motoren

Bent u op zoek naar ELSTO motoren die u online kunt bestellen? Dan bezoekt u het best eens Triltechniekshop.nl. Deze webshop heeft een zeer uitgebreid aanbod aan ELSTO motoren. Deze trilmotoren bieden u zekerheid van hoogwaardige kwaliteit en langdurig gebruik. U gebruikt ze om uw trilgoot, trilzeef of triltafel in trilling te brengen; de aandrijving voor triltransport dus. Producten zoals chemische-, voedings-, recycling- en grondstofmiddelen worden met de ELSTO motoren gemakkelijk van A naar B gebracht.

Trilmagneten van het merk Tuxel

Wilt u door middel van een trilmagneet uw trilgoot in trilling brengen? Dan kunt u gebruikmaken van de trilmagneten van Tuxel, die Triltechniekshop.nl ook verkoopt. De trilmagneten van het type LEV zijn vooral bedoeld voor de kleinere trilgoten. Denk hierbij aan een trilgoot tot 400 millimeter en een lengte tot 750 millimeter. De magneet zorgt ervoor dat uw producten door middel van sprongetjes naar voren worden getransporteerd. De trilmagneten van Tuxel van het type LEV zijn verkrijgbaar in diverse soorten:

  • LEV1: voor een trilgoot die een gewicht kan dragen tot ongeveer 1,5 kilo
  • LEV2: voor een trilgoot die een gewicht kan dragen tot ongeveer 3 kilo
  • LEV3 voor een trilgoot die een gewicht kan dragen tot ongeveer 7,5 kilo
  • LEV4: voor een trilgoot die een gewicht kan dragen tot ongeveer 10 kilo

Mocht u twijfelen over welke keuze in trilmagneten of ELSTO motoren u het best maakt, neemt u gewoon even contact op met het team van Triltechniekshop.nl. Zij luisteren graag naar wat u nodig heeft en voorzien u van uitstekend advies.

Bekijk de website

Niet alleen kunt u bij deze triltechniekspecialist terecht voor trilmagneten en trilmotoren. U bent hier ook op de juiste plek voor frequentieregelaars, triltafels, pneumatische trillers en dergelijke. In een notendop: alles wat u nodig heeft om uw producten door middel van trillingen van A naar B te transporteren. Bekijk zeker eens de website om het hele aanbod te ontdekken.