Adfunding
Image default
Gezondheid

De elektronische sigaret

We kennen het woord ‘vapen’, maar hoe gaat dat eigenlijk? En hoe werkt een elektronische sigaret? Elke nieuwe vaper die voor het eerst zijn e sigaret gebruikt, merkt dat hij niet helemaal precies weet hoe het werkt. Het vapen verschilt namelijk per elektronische sigaret. Aarzel niet om een bekende raad te plegen die zelf ook een vaper is. Deze zal u graag antwoorden op uw vragen. Het kan je favoriete verkoper zijn, een forum of iemand om je heen die al aan het vapen is. Maar ook bij ons kun je terecht voor al je vragen!

Het gebruik van een elektronische sigaret is anders!

Elke roker is anders in zijn manier van roken en het grote voordeel van de ea-sigaret is dat je een aantal opties kunt veranderen. Je moet ze kennen of advies krijgen om te leren hoe je de elektronische sigaret goed kunt gebruiken. Een hele gemeenschap van elektronische sigaretten rokers staat klaar om je te helpen, wat erg bemoedigend is in je zoektocht om te stoppen met traditionele tabak.

 

Gebruik van een elektronische sigaret

Elk model elektronische sigaret heeft verschillende kenmerken. Het principe blijft natuurlijk hetzelfde maar er worden zeer veel verschillende e sigarets aangeboden door de fabrikanten.

Hoe vape je op een elektronische sigaret?

Het nemen van een trekje van een gewone sigaret duurt meestal een seconde of minder. Met de e sigaret moet je langer inademen. Maar het gevoel met een e sigaret is heel anders: een heerlijk gevoel van verschillende smaken zodra je de damp uitademt. Je merkt al snel dat deze smaken tijdens lange trekjes versterkt worden. Je hoeft niet zoveel kracht in de zuigkracht te zetten als bij een gewone sigaret. U kunt, om dit smaakgevoel te vergroten, uw elektronische sigaret een klein beetje triggeren. Sommigen mensen gaan meerdere keren op dezelfde trigger zuigen voordat ze de vape inhaleren. Het is aan u om te zien wat bij u past.

 

Pas de luchtstroom aan wanneer u een elektronische sigaret gebruikt

De afzuiging wordt natuurlijk bepaald door de grootte van het gat waar de lucht binnenkomt op uw elektronische sigaret. De luchtstroom oftewel damp loopt via een ring waarmee je de hoeveelheid lucht kan aanpassen. Dit is één van de eerste criteria die je misschien wilt instellen wanneer je begint met vapen. Veel elektronische sigaretten hebben een instelling op deze luchtstroom. Met een strakkere instelling (er komt minder lucht binnen), zal de smaak meer uitgesproken en versterkt zijn.