Adfunding
Image default
Financieel

Amazon FBA accounts

Wat is Amazon FBA?

Amazon FBA staat voor Fulfilment by Amazon en het is een dienst van Amazon die product verkopers ondersteuning biedt bij de opslag, verpakking, verzending en  klantenservice in het land van de verkopers. Dit kan het verkopen via Amazon voor de verkoper een stuk makkelijker en efficienter maken.

Met dit programma van Amazon kunnen verkopers hun goederen verzenden naar het Amazon magazijn in Mönchengladbach. Vanaf daar worden de artikelen opgeslagen in allerlei Amazon magazijnen totdat ze worden verkocht. Wanneer een klant een bestelling plaatst, bereiden Amazon medewerkers de bestelling voor en zorgen dat de juiste artikelen in de juiste hoeveelheden bij de eindklant terechtkomen. 

De voordelen van overname van Fulfilment by Amazon (FBA) accounts

Succesvolle Amazon FBA accounts zijn tegenwoordig over te nemen! Het grote voordeel is dat je zelf niet vanaf scratch alle opnieuw hoeft op te bouwen, maar dat je kan verder bouwen op het fundament dat de vorige eigenaar al heeft gelegd! De kinderfouten zijn eruit, het account is goed ingericht (en dat uit zich in de resultaten) en leveranciers zijn al geselcteerd.

https://www.webshopovername.nl/kennisbank/amazon-fba