Adfunding
Image default
Dienstverlening

Een elektrisch vloerluik maakt nagenoeg geen geluid

Wilt u een ruimte in huis naar een hoger niveau tillen en de verdieping onder u zichtbaar maken, dan biedt een elektrisch vloerluik de perfecte uitkomst. Kies dan wel voor een vloerluik dat nagenoeg geen geluid maakt, zodat u nog steeds kunt genieten van veel wooncomfort. Door de speciale aandrijving is het vloerluik gemakkelijk te openen en te sluiten en de aansturing kan in de meeste gevallen zowel op een korte kant als op een lange kant worden geplaatst. Valt de stroom plotseling uit of is er een andere reden waardoor u het vloerluik niet elektrisch kan bedienen, dan heeft u altijd nog de mogelijkheid om gebruik te maken van een wandschakelaar.

Kies voor een elektrisch vloerluik zonder uitstekende delen

In de meeste gevallen wordt een elektrisch vloerluik gebruikt om bijvoorbeeld een oude kelder beter zichtbaar te laten worden. Hierdoor komt het vloerluik in de meeste gevallen in de woonkamer; een ruimte waar natuurlijk veel gebruik van gemaakt wordt. Daarom is het vloerluik van de specialist te allen tijde beloopbaar en het vloerluik is geheel verzonken in uw vloer. Door de stevige omlijsting van rvs is het vloerluik slijtvast en kan het tegen een stootje.

Kies voor een vloerluik met of zonder glas

Een elektrisch vloerluik is vandaag de dag bij Linfi verkrijgbaar met en zonder glas. Zonder glas wordt ook wel een verborgen vloerluik genoemd en is enkel te herkennen aan de rvs-omlijsting. Wat het beste vloerluik voor uw woning is, is volledig afhankelijk van de stijl waar uw voorkeur naar uit gaat.