Adfunding
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een efficiënte melkmachine van een topbedrijf

Als u een veehouderij heeft, dan kent u vast wel het begrip melkmachine. Dit is in feite een machine die het zuigen van een kalf aan de spenen van de moederkoe nabootst. Vanuit de biologie maakt een koe uiteraard melk om haar kind te voeden. Inmiddels drinken wereldwijd zoveel mensen melk, dat het niet de bedoeling is dat alle melk verloren gaat aan de jongeren. Daarom zijn er veel veehouders die gebruik maken van een melkmachine. Dit melkapparaat zet u op de spenen van een koe en vervolgens zuigt dit apparaat, zodat er melk door een slang loopt en opgevangen wordt in een grote tank. Het is van groot belang dat het zuigen af en toe onderbroken wordt, waardoor de bloedcirculatie in de speen niet wordt verstoord.

Melkmachines van oud naar jong

De eerste melkmachine kwam al in de jaren ’20 van de vorige eeuw in ons land. Toch zijn de melkmachines van tegenwoordig een stuk geavanceerder. Zo is er Van Winden en de Bie uit Nieuwkoop. Dit is een bedrijf dat zich specialiseert op allerlei technische producten voor de veehouderij. Naast de meest geavanceerde melkmachine koopt u bij hen ook melkkoelingen waarin u vervolgens al de melk kunt opslaan en wat dacht u van een compleet nieuwe stalinrichting, waardoor u uw vee op een efficiëntere manier kunt neerzetten? Het kan allemaal bij Van Winden en de Bie. Als u graag meegaat met de technologie en op een kort tijdsbestek zoveel mogelijk melk wilt produceren, dan is het zeker een aanrader om de producten uit Nieuwkoop aan te schaffen voor in uw veehouderij.

Bestel uw nieuwe apparatuur

Is uw apparatuur toe aan vernieuwing en wilt u voortaan minder geld en tijd kwijt zijn aan het melken van uw koeien? Dan bestelt u eenvoudig een nieuwe melkmachine samen met melkkoelers bij Van Winden en de Bie in Nieuwkoop. Weet u niet goed wat u nodig heeft? Dan helpen zij u graag met het geven van advies en komen ze wellicht nog eens langs op locatie. U neemt contact met hen op via de contactgegevens op hun website.

https://vanwindenendebie.nl/