Wilt u graag aluminium waterslagen of lekdorpels?

Heeft u interesse in aluminium waterslagen of lekdorpels? Dan is het erg belangrijk om te weten welk product het beste bij uw gevel past. Vaak worden lekdorpels ook waterslagen genoemd, maar er zit wel degelijk verschil tussen deze twee producten. Het is dan ook erg belangrijk om te weten wat de verschillen zijn om voor de beste optie te kunnen kiezen.

Waarom aluminium waterslagen zo voordelig zijn
Allereerst zien aluminium waterslagen er erg mooi uit. Het is dan ook niet voor niks een populair product. Steeds meer mensen kiezen voor aluminium waterslagen. Naast dat het er erg mooi uitziet, zitten er nog veel meer voordelen aan. Zo is het product in veel verschillende RAL kleuren leverbaar. Hierdoor kunt u een kleur uitkiezen wat past bij uw huis of pand. Daarnaast heeft het product een lange levensduur, waardoor u er nog lang van kunt genieten. Ook zijn aluminium waterslagen stootvast. Ze zijn dan ook erg sterk, maar daarnaast zijn ze ook nog eens vrij licht van gewicht. Aluminium waterslagen zijn erg onderhoudsvriendelijk en zijn dan ook bestand tegen verschillende temperatuursveranderingen. Tevens zijn aluminium waterslagen water-, wind- en luchtdicht. De prijs/kwaliteitsverhouding is daarbij ook nog eens erg goed. Aluminium waterslagen zijn daarom een uitstekend product voor uw huis of bedrijfspand.

Lekdorpels zijn een fantastisch alternatief
Zowel in de nieuwbouw als bij renovatieprojecten worden er steeds vaker aluminium toepassingen ingezet. Het is daarbij wel belangrijk om te weten welk product het beste bij een bepaald type pand past. Veel mensen denken dat lekdorpels hetzelfde zijn als waterslagen. Toch zit er wel degelijk een verschil tussen. Het is dan ook belangrijk om dit verschil te kennen. Beide producten hebben een moderne uitstraling, waardoor het er erg mooi uitziet. Aluminium lekdorpels worden veelal bij kozijnen toegepast. Lekdorpels worden ook wel korte waterslagen genoemd. Het wordt namelijk vaak toegepast bij kleine kozijnen en kleine negge. Een negge is de afstand van het kozijn tot het metselwerk (de buitenzijde). Ook wanneer de overgang tussen verschillende gevelmaterialen niet helemaal vlak is, wordt er meestal gebruik gemaakt van lekdorpels.

Neem een specialist in de armen en wordt ook voorzien van deskundig advies!
Wilt u graag meer informatie over aluminium waterslagen? Of weet u nog niet welk product het beste bij uw gevel past? Neem dan zeker contact op met een specialist. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden, voor- en nadelen. Zij geven u ook deskundig advies zodat u voor een product kunt kiezen wat het beste bij uw gevel past. Hier kunt u nog jarenlang van gaan genieten! Zet daarom vandaag nog de stap en neem contact op met een specialist bij u in de buurt!

Comments are closed.