Auto’s en Motoren

Uw autoschade wordt op duurzame wijze hersteld in Heerlen

Wist u dat het herstellen van autoschade door een bedrijf in Heerlen altijd op een milieuvriendelijke manier wordt gedaan? Dat is belangrijk, want normaalgesproken brengt het herstellen van autoschade verschillende afvalstoffen met zich mee die niet goed zijn voor het milieu. Dit is niet het geval bij WellColl Groep. Zij zijn continu bezig met het optimaliseren van duurzame processen in het repareren van autoschade in Heerlen. WellColl Groep beschikt over de certificering van Stichting Duurzaam Repareren, waardoor u verzekerd bent van reparaties op een duurzame wijze. U kunt bij deze specialist terecht voor reparaties aan uw auto, motor, truck of camper. Van schade aan de lak tot het vervangen van de ruit. Door de jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van kwalitatief schadeherstel.

Autoschade in of nabij Heerlen? De verzekering wordt door een specialist afgehandeld

Nadat u betrokken bent geweest bij een ongeluk, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk de autoschade laten herstellen. Een ongeluk is altijd vervelend, al helemaal wanneer u zelf niet de veroorzaker van het ongeluk was. U moet een hoop dingen regelen om de schade weer te laten herstellen. Het verhalen van de schade op de andere partij neemt een specialist in autoschade in Heerlen graag voor u uit handen. Wanneer u langsgaat bij WellColl Groep en uw schadeformulier mee brengt zorgen zij voor de rest. Zij leggen de schade vast, versturen dit naar de verzekeraar en zodra claim wordt goedgekeurd wordt uw auto weer volledig hersteld. Als u de werkplaats uit gaat bent u verzekerd van een auto in topconditie.

Laat autoschade repareren door een specialist in Heerlen

Op autoschade zit u natuurlijk nooit te wachten. Het is dan ook erg vervelend wanneer u schade aan uw auto oploopt in de omgeving van Heerlen. Het liefst zou u willen dat deze schade zo snel mogelijk verholpen wordt. is er een specialist als WellColl Groep die alle kennis en vakmanschap in huis heeft om u snel weer veilig de weg op te helpen. Ongeacht wat voor autoschade u heeft, zij repareren het. Denk hierbij aan het repareren van ruitschade, uitdeuken en het wegwerken van krassen. Bij deze specialist bent u verzekerd van hoge kwaliteit reparaties aan autoschade in en rondom Heerlen. Heeft u schade aan het interieur? Ook dan bent u bij WellColl Groep aan het juiste adres. Neem contact met ze op om te kijken wat ze voor u kunnen betekenen.

Tags: