Rechten

Rijbewijs ingevorderd? Schakel direct een specialist in!

Is uw rijbewijs ingevorderd? Dan is er vast en zeker iets gebeurd dat niet volgens de wet- en regelgeving mag. Zo wordt uw rijbewijs ingevorderd wanneer u te veel alcohol heeft gedronken en toch bent gaan rijden. Ook veel te hard rijden is een reden om het rijbewijs in te vorderen. Wat de reden ook is, het terugkrijgen van uw rijbewijs kan een ingewikkelde procedure zijn als u niet op de hoogte bent van de geldende wetgeving en de paden die u kunt behandelen om deze eerder terug te krijgen. Een specialist in de vorm van een advocaat in het verkeersstrafrecht van Advocaat-Verkeersstrafrecht.nl kan u dan helpen om uw rijbewijs eerder terug te krijgen.

Hoe lang blijft uw rijbewijs ingevorderd als gevolg van rijden onder invloed van alcohol?

Het is afhankelijk van een aantal factoren hoe lang uw rijbewijs blijft ingevorderd wanneer u te veel alcohol heeft gedronken. Heeft u korter of langer dan 5 jaar uw rijbewijs? Dat is een van de factoren. Bij een beginnend bestuurder die het rijbewijs korter dan vijf jaar in zijn of haar bezit heeft ligt het maximale alcoholpercentage waarbij het rijbewijs ingevorderd wordt een stuk lager. Daarnaast is het van belang met wat voor factor u over de schreef bent gegaan. Hiervoor geldt, dat hoe meer alcohol u gedronken heeft, des te langer de rijontzegging duurt. Dit kan variëren van 6 maanden, oplopend tot maar liefst 18 maanden. Een advocaat bij Advocaat-Verkeersstrafrecht.nl kan u helpen om uw rijbewijs zo snel mogelijk terug te krijgen.

Direct actie ondernemen wanneer uw rijbewijs wordt ingevorderd

Het is belangrijk dat u direct actie onderneemt wanneer uw rijbewijs is ingevorderd na een overtreding. Schakelt u een specialist in? Dan kunt u wellicht uw rijbewijs binnen 14 dagen terugkrijgen. U wilt zo snel mogelijk uw rijbewijs terug. Zonder rijbewijs bent u immers beperkt in uw bewegingsvrijheid. Door u dan aan te melden bij Advocaat-Verkeersstrafrecht.nl kunt u een advocaat inschakelen die gespecialiseerd is in verkeerstrafrecht zodat u direct een proces in gang kunt zetten waarmee u uw rijbewijs eerder terug kunt krijgen. Als u zich aanmeldt nadat uw rijbewijs is ingevorderd, neemt de advocaat binnen 24 uur contact op om de details te bespreken. Vervolgens zal de advocaat u door alle te nemen stappen heen loodsen.

Tags: ,