Adfunding
2.adfunding.nl-Main-1000x1000px
Entertainment

Maand voorspellingen 2022 voor de Stier

In deze jaarhoroscoop 2022 lees je wat je komende maanden te wachten staat als je een Stier bent van je horoscoop.

 

augustus
Beste Stier, deze maand keert Uranus retrograde in je teken en vraagt van je om de veranderingen die je aanbrengt in je leven goed onder de loep te nemen. Uranus draait om authenticiteit, innerlijke revolutie en het leven vanuit je ziel. Mediteer en reflecteer op welke gebieden niet op een lijn staan met je integriteit. Dit kan zowel op het gebied van gezondheid, financiën, intieme relaties, familie of zelfs je spirituele pad zijn. Heb de moed om de richting te kiezen die je de meeste vreugde en tevredenheid brengt, zelfs als het eerst een uitdaging is!

september
Beste Stier, je kunt heel serieus zijn en teveel focussen op het bereiken van je doelen, zeker deze maand. Laat je speelse kant eens tevoorschijn komen! Door leuke dingen te doen en plezier te hebben, geef je je hardwerkende hersenen wat rust en ontspannen, en kan je intuïtie verse energie opladen, waardoor je met creatieve oplossingen kunt komen die je je niet had kunnen voorstellen als je gewoon was blijven doorploegen. Zelfs met mediteren kan het helpen om eens een keertje buiten te zitten, vooral bij het water zal je goed doen! Iedereen in je leven vertrouwt je en weet hoeveel integriteit je hebt. Laat de drang los om altijd maar je waarde te willen bewijzen, zodat die onrustige energie plaats kan maken voor genieten en vreugde!

oktober
Beste Stier, deze maand kun je misschien een gezonde en gelukkige nieuwe relatie beginnen! Maak het een prioriteit in je spirituele beoefening dat je jezelf niet steeds zo neerhaalt of obsessief focust op je ‘gebreken’. Je bent de moeite waard, vriendelijk en lief, dus focus daar nou eens op! Op je werk kunnen er zich oplossingen aandienen voor kwesties waar je al maanden lang radeloos van werd, dus verwelkom veranderingen wanneer ze zich aandienen. Ook op gezondheidsgebied krijg je veel kansen om te helen. Je zult de moed en kracht hebben om veranderingen aan te brengen in je leven, zeker als je bepaalde soorten voeding moet opgeven, zoals gluten of suiker. Vergeet niet te genieten natuurlijk, want dat verdien je!

november
Beste Stier, je waarden zijn ontzettend belangrijk voor jou! Mercurius, de planeet van communicatie, is retrograde. Neptunus, de planeet van ontkenning, beweegt naar voren. Nu is het een goed moment om te kijken of de mensen in je leven nog wel op een lijn zitten met jou persoonlijke waarden. Als je een nieuwe relatie begint, stel dan pertinente vragen. Je huidige relaties kunnen verdiepen, omdat je inziet hoeveel ze te bieden hebben. Er kunnen zich ook nieuwe kansen voordoen op het werk. Blijf dankbaar, zodat je innerlijke begeleiding en kalmte stabiel blijft. Dit opent ook deuren voor overvloed!

december
Beste Stier, sta open voor nieuwe manieren om aan je zielsontwikkeling te werken. Vooral meditatie zal je veel rust geven. Deze maand december sterrenbeeld ervaar je ook een innerlijke rust die je overstelpt met dankbaarheid. Vertrouw op je intuïtie, want vaak doe je je ideeën af als gezond verstand, terwijl ze best bijzonder en soms zelfs briljant zijn! Op relatiegebied kun je deze maand veel zindering en sexy momenten verwachten! Je voelt zich sterk aangetrokken, of wat doet je huidige partner, of een nieuw persoon in je leven, en als kers op de taart zorgt intieme ingezonden communicatie voor extra veel passie.

Gerelateerde artikelen

Overal luisteren naar de tophits van de eeuw

Medailles bestellen wanneer je een prijsuitreiking organiseert

DJ voor ieder feest