Zakelijk

Een waterdichte koffer of koffer met een op maat gemaakt interieur

Bij alle soorten koffers van deze expert is het mogelijk het interieur op maat te laten maken. Er zijn dan allerlei mogelijkheden. Het interieur wordt geproduceerd met behulp van verschillende materialen zoals schuim, kunststof, aluminium, hout of geëxpandeerd polypropyleen (EPP). Kies uit een ruim aanbod aan schuimsoorten zoals harde, zachte of antistatische varianten. Of gaat uw voorkeur uit naar kunststofpanelen als tussenschotten of sterk aluminium voor heftige, externe factoren?  In het moderne machinepark wordt uw flightcase of waterdichte koffer volledig op maat samengesteld door een team van gespecialiseerde vakmannen. Veelzijdig maatwerk van hoogstaande kwaliteit: dat is wat u kunt verwachten.

Verschillende mogelijkheden met een waterdichte koffer

Er zijn tegenwoordig verschillende soorten koffers. Er is dus voor iedereen een soort koffer. Wellicht bent u op zoek naar een stof- en waterdichte koffer of wilt u een flightcase op maat laten maken. Kofferfabriek Gefken biedt dé uitkomst voor professionals binnen bijvoorbeeld de maritieme en industriële werkomgeving. Het bedrijf is een begrip sinds 1959 en biedt een breed scala aan mogelijkheden. Of het nu gaat om één exemplaar of duizenden, in beide gevallen gaan de vakmannen graag met uw wensen aan de slag. Wat voor soort koffer wilt u op maat laten maken? En van welke faciliteiten moet deze voorzien zijn?

Waterdichte koffer van Europese kwaliteit

Kent u alle mogelijkheden van de kofferfabrikant uit Den Haag al? Er zijn allerlei soorten koffers, die allemaal gemaakt worden bij kofferfabrikant Gefken. Er zijn koffers met diverse faciliteiten mogelijk. Daarnaast volgt het bedrijf de laatste technische ontwikkelingen op de voet én is in staat om deze naadloos te verwerken tijdens het fabricageproces. Een goed voorbeeld hiervan is een flightcase op maat laten maken door Kofferfabriek Gefken met gps. Zo bent u uw koffer nooit meer kwijt en weet u precies of deze op het vliegveld is aangekomen als u geland bent. Nadat u de keuze voor een van de koffers, zoals een waterdichte koffer van hoge kwaliteit, heeft gemaakt stelt u ook nog eens het interieur volledig naar wens samen.

Tags: ,