Dienstverlening

Een octrooi geeft bescherming voor technische processen die u heeft bedacht

Dankzij een octrooi, kiest u voor een bescherming van uw technische ideeën en processen. Ideaal wanneer u een eigen bedrijf heeft. Een octrooi is een patent op technische producten en processen. Als u bijvoorbeeld een product heeft bedacht voor de consument of een uniek proces heeft bedacht voor het verbeteren van uw productieproces, dan wilt u niet dat dit gekopieerd wordt door de concurrent. Schakel IPecunia Patents in voor de begeleiding van het onderzoeken of het patent geldig is, het aanvragen ervan en het monitoren of het octrooi niet wordt gekopieerd. Met hun jarenlange ervaring weet u zeker dat u een betrouwbare partij inschakelt en u niets over het hoofd ziet tijdens het aanvragen van de octrooi bescherming.

Bescherm uw merk door het aanvragen van een patent

Als u een eigen bedrijf heeft, doet u er goed aan om een waardevol strategisch advies door IPecunia Patents aan te vragen. Op die manier weet u zeker dat uw plannen en ideeën op een veilige manier beschermd worden. Heeft u een eigen bedrijf? Dan heeft u ook een unieke naam, een unieke huisstijl een unieke merknaam van uw product. Het is daarom erg belangrijk dat u zorgt dat dit niet door anderen gekopieerd wordt. Hoe u dit doet? Door het aanvragen van een patent bij een specialist als IPecunia Patents. Deze voorziet u van een strategisch advies, waardoor u op een zo efficiënt mogelijke manier uw merk laat vastleggen. Deze specialist analyseert of uw merk ook echt in aanmerking komt voor het aanvragen van een patent en begeleidt u bij het aanvragen. Heeft u ook technische processen of producten die u wilt patenteren? Kies dan voor octrooi bescherming. Ook hierbij helpt de specialist u graag.

Waarom moet ik een patent aanvragen?

Beschermen wat uw dierbaar is. Dank een patent kiest u om uw plannen en ideeën zo goed mogelijk te beschermen tegen kopieergedrag. Dat is niet meer dan logisch. U wilt natuurlijk niet dat anderen er met uw idee vandoor gaan. Een patent aanvragen is in dat geval een uitstekende keuze. Door het aanvragen van een patent zorgt u ervoor dat niemand anders uw product of proces mag kopiëren. Waar begint u met het aanvragen van een patent? Bij het inschakelen van een specialist als IPecunia Patents. Zij zijn specialist in patenten en octrooi bescherming en weten precies welke stappen u moet zetten om op een effectieve manier een patent of octrooi aan te vragen.

 

Tags: ,