Bedrijven

Een mobiele weegbrug voor iedere onderneming

Wilt u ladingen wegen en bent u hiervoor op zoek naar de juiste apparatuur? Probeer de mobiele weegbrug van MD Techniek eens. Bent u op zoek naar een ander soort weegsysteem dan een mobiele brug? Geen probleem. De vakmensen van dit in Oud Gastel gelegen bedrijf hebben meer dan 30 jaar ervaring. Zij importeren materialen vanuit de hele wereld. Speciaal voor u kunnen zij nieuwe buitenlandse weegsystemen importeren. Ook is het mogelijk dat zij aan de hand van uw wensen een geheel nieuw meetsysteem op maat maken voor u.

Met de mobiele weegbrug bent u snel klaar om te vertrekken

Zou u voor vertrek nog snel even het gewicht van de lading op de wagen willen controleren? Het is dan natuurlijk vervelend als u de hele lading er weer af moet halen, dat kost veel tijd. Door het gebruik van de moderne, statische en mobiele weegsystemen van MD Techniek kunt u snel en eenvoudig het gewicht van uw lading inzien. Hoe? U kunt de mobiele weegbrug op iedere wegenbouwlocatie uitrollen. Zo is deze snel operationeel. Dit is ideaal voor kortdurende projecten. Uiteraard kan de mobiele weegbrug ook worden ingezet voor langdurige projecten. De mobiele weegbrug is erg eenvoudig in gebruik en inzetbaar voor iedere situatie.

Kies voor een mobiele weegbrug of een vaste weegplaat

Bij het wegen van uw lading is het natuurlijk belangrijk dat dit precies gebeurt. Als er iets in de weging niet klopt, dan had u het net zo goed niet kunnen doen. Weegt u met enige regelmaat verschillende soorten ladingen van wagens op verschillende locaties? Kies dan voor de mobiele weegbrug van MD Techniek. Deze mobiele weegbrug is inzetbaar voor zowel korte als lange projecten. Bent u op zoek naar een weegplaat voor op een vaste plek binnen uw bedrijf? MD Techniek biedt weegplaten op maat aan, zodat u er altijd van bent verzekerd dat het perfect past binnen uw organisatie.

 

Tags: