Adfunding
Image default
Dienstverlening

Dé tuinarchitect van Limburg

Bent u op zoek naar een tuinarchitect voor uw tuin in Limburg? De vakmannen van Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint Odiliënberg, bij Roermond, zijn experts in tuinaanleg. Met de juiste middelen zorgt deze tuinarchitect uit Limburg ervoor dat u de tuinaanleg van uw dromen ervaart. Geniet van mooie planten en comfortabele terrassen nadat uw tuin is aangelegd door deze expert.

Hoe wordt uw tuin aangelegd

Voordat de tuinaanleg in Limburg van start kan gaan wordt er allereerst een ontwerp voor uw tuin gemaakt. Op basis van uw wenen gaat de tuinarchitect uit Limburg aan de slag met het maken van een tuin die geheel aansluit bij uw wensen. Als het ontwerp van uw tuin klaar is, dan kunt u de tuin bekijken dankzij de allernieuwste virtual reality-techiek van de Jack Hannen-App. Nadat u door uw tuin in digitaal Limburg heeft gelopen kunt u aan de tuinarchitect aangeven of de tuinaanleg van start kan gaan. U kunt op dit moment uiteraard ook nog aangeven welke wijzigingen u eventueel nog zou willen zien aan de tuin. Op deze manier weet u zeker dat de tuinaanleg van uw tuin in Limburg geheel naar uw wens zal verlopen.

De beste machines

Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint Odiliënberg, bij Roermond, werkt met de beste machines en wagens om de klus te klaren. U schakelt de tuinarchitect van dit bedrijf in voor uw tuin, waar dan ook in Limburg. De groenspecialisten van dit bedrijf leggen tuinen aan voor particulieren, overheidsinstellingen, woningverenigingen en bedrijven. Of u nu een prachtige achtertuin wilt hebben voor uw huis of een groene oase voor uw personeel om hun pauzes in te houden, Jack Hannen legt het voor u aan. U heeft de keuze uit de mooiste planten, de groenste grassen en de strakste tegels voor het terras. Uiteraard is dit bedrijf ook uw partner voor het onderhoud van uw tuin in de komende seizoenen.