Dienstverlening

De beste starters hypotheek nabij Oss

De NIBUD normen zijn vaak zwaar voor starters en doorstromers op de woningmarkt. Het kopen of huren wordt hiervan de dupe. Het is vaak te moeilijk om een hypotheek af te sluiten. Echter zijn er genoeg hypotheek mogelijkheden voor u als starter in Den Bosch, Oss en omstreken. Het is goed dat u voorzichtig bent en u eerst voldoende informatie wilt ontvangen bij het hypotheek of verzekering afsluiten. Maar de adviseurs van Adviesburo Van Uden garanderen u dat ook voor u een geschikte hypotheek af te sluiten is. Plan een gratis adviesgesprek in en weet wat uw mogelijkheden betreft een hypotheek zijn. U bent van harte welkom in Rosmalen.

Een hypotheek voor flexwerkers in de omgeving van Den Bosch

Gaat u een hypotheek afsluiten als flexwerker? Dat kan zeker! Komt u eens langs bij Adviesburo Van Uden. Hier vindt u de beste voorwaarden en de laagste rente. De adviseurs willen meer over uw situatie te weten komen om zo een passend advies te kunnen uitbrengen. Vaak is een hypotheek voor flexwerkers in de regio van Oss en Den Bosch gewoon mogelijk. Wel is het belangrijk om ook een goed toekomstbeeld te schetsen. Heeft u bijvoorbeeld een contract voor bepaalde tijd getekend bij uw werkgever? Bent u al langer werkzaam als flexwerker? En wat zijn uw toekomstplannen? Al dit soort vragen komen aan bod tijdens het gesprek met de adviseur.

Aflossingsvrije hypotheek voor 50-plussers uit Den Bosch en omstreken

Helaas komt het steeds vaker voor: 50-plussers die het niet voor elkaar krijgen om hun huidige hypotheek af te lossen, maar wel veel overwaarde op hun woning hebben. Deze overwaarde telt niet mee bij de beoordeling van een nieuwe hypotheek waardoor veel 50-plussers in de problemen komen. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe hypotheek afsluiten? Dan wordt er juist gekeken naar het inkomen. Dit betekent dat er niet alleen naar het huidige inkomen wordt gekeken, maar ook naar het pensioeninkomen wat vaak lager is dan het salaris. Zijn de toekomstige inkomen te laag voor een hypotheek in de regio van Oss of Den Bosch? Dan is het verstandig om direct te beginnen met aflossen.

Tags: ,