Bedrijven

Bespaar flink wat ellende en laat bliksembeveiliging in uw pand installeren

U wilt toch ook niet dat er bliksem inslaat in uw huis, pand of schuur? Bespaar deze ellende en laat bliksembeveiliging installeren door een gespecialiseerd bedrijf. Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV heeft een uitgebreide kennis en hoogwaardige producten. Op die manier heeft onweer nooit meer schokkende gevolgen voor u. De specialisten brengen rond de bestaande objecten aardelektronen aan, die worden aangesloten op afgaande leidingen. Op de onderste twee meter van het beschermingssysteem wordt een beschermbuis met meetkoppeling aangebracht, zodat de bliksem geen schijn van kans meer heeft. Ben donderslag bij heldere hemel voor en kies voor bliksembeveiliging van de specialist voor een veilig gevoel.

Bent u bezig met een renovatieproject? Vergeet zeker de bliksembeveiliging niet

U bent momenteel bezig met de renovatie van uw pand en u wilt er alles aan doen om uw pand veilig te maken. Heeft u eraan gedacht om bliksembeveiliging te installeren? Wees problemen voor en schakel tijdens uw renovatieproject de hulp in van Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV. In veel gevallen demonteren de professionals een gedeelte van een constructie, brengen de bliksembeveiliging aan en herstellen de installatie vervolgens weer. Denk hierbij aan het renoveren van voegen, houtwerk, goten en daken. Op die manier zorgt u voor een maximale veiligheid, terwijl u er vrijwel niets van ziet. Dat is het voordeel als u de hulp inschakelt van professionals.

Bliksembeveiliging is van groot belang voor uw nieuwbouwwoning

Heeft u een nieuwbouwwoning? Dan wilt u zeker weten dat uw woning veilig is. De specialist helpt u met het installeren van bliksembeveiliging. Nieuwbouwwoningen hebben e mogelijkheid om de bliksem de grond in te slaan door de heipalen. Niet alleen bij woningen, ook bij kantoorpanden, scholen en winkels is dit principe toe te passen. Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV adviseert en ontwerpt graag voor u een plan op maat, zodat u iedere onweersbui met een ontspannen gevoel doorstaat. Naast realisatie van de bliksembeveiliging, helpt de specialist u ook met de inspectie, installatie en onderhoud van de beveiligsystemen. Daardoor heeft u nooit meer last van gedonder.

Tags: