Industrie

Bekijk het volledige assortiment aan verpakkingsmachines bij de specialist

Bij het bedrijf Demca vindt u een grote showroom met verpakkingsmachines. Het aanbod van deze specialist is zeer volledig. Naast machines om producten netjes te verpakken in folie, vindt u er ook talloze bijzondere machines.  Denk bijvoorbeeld aan de flessenvullers van het merk Enoberg. Deze machines worden sinds 1984 met veel zorg geproduceerd voor zowel kleine als grote bedrijven. Dus of u nu 1000 of 36000 flessen per uur te vullen heeft, bij Demca vindt u altijd de juiste afvulmachines. De machines zijn zeer compact maar zijn toch zeer veelzijdig. Deze machines zorgen ervoor dat de flessen worden schoongespoeld, worden gevuld en worden voorzien van een afsluitende dop of kroonkurk. 

Verpakkingsmachines van topkwaliteit

Wilt u uw producten op een nette manier verpakken? Het is mogelijk met de kwalitatief hoogwaardige verpakkingsmachines van Demca. U kunt bij dit bedrijf terecht voor verschillende soorten verpakkingsmachines. Maar dat is niet het enige. Demca heeft ook een ruim aanbod aan randapparatuur, zodat u zo lang mogelijk gebruik kunt blijven maken van de verpakkingsmachines. Er zijn verschillende verpakkingsmaterialen die u gebruikt in combinatie met de verpakkingsmachines van Demca. U kunt bijvoorbeeld flessen, potten of blikken verpakken in een kartonverpakking. Moeten uw producten verpakt worden zodat ze efficiënt vervoerd kunnen worden zonder veel ruimte in te nemen? Gebruik dan de bundelpakken van Demca. Voor voedingsmiddelen kunt u het beste de folieverpakking gebruiken, of voor bijvoorbeeld koekjes kunt u de luchtdichte flowpacks gebruiken. 

Gemakkelijk te gebruiken verpakkingsmachines

Met de verpakkingsmachines van Demca haalt u een uniek product in huis. Weet u wat er zo bijzonder is aan deze machines? Dat u er gelijk mee aan de slag kunt, zonder dat er een handleiding nodig is. Het gebruik van de machine spreekt voor zich. Ook zijn de verpakkingsmachines gestandaardiseerd. De software is overzichtelijk en werkt voor iedere machine hetzelfde, zodat de verpakkingsmachines wereldwijd kunnen worden ingezet zonder opstartproblemen of kinderziektes. Zijn er toch problemen? Vaak kan uw eigen technische dienst deze oplossen met behulp van de ‘explosietekeningen’ waarop ieder onderdeeltje van de machine goed te zien is. Lukt het oplossen van het probleem niet? Natuurlijk helpt Demca u hier graag bij. In veel gevallen kunnen eventuele problemen op afstand worden opgelost. 

Tags: