Adfunding
Image default
Bedrijven

Uw eigen LED specialist

Led Design Holland is een professioneel bedrijf dat advies geeft, ledlampen installeert en passende service achteraf levert. De website www.leddesignholland.nl staat vol met interessante verhalen over led detectiesensoren bijvoorbeeld. Een led sensor is een mogelijke manier van lichtaansturing. De sensor kan onderdeel zijn van een lichtmanagementsysteem, maar ook afzonderlijk werken. Sommige sensoren reageren op het lichtniveau op een bepaalde locatie, andere op beweging. En dan is er nog de sensor met camera. Een led-sensor verhoogt de veiligheid in uw loods / werkplaats / garage. Daarnaast is het een geld-besparende tool; de lampen brandden voortaan alleen als dat nodig is. Het integreren en ophangen van de sensor kunt u het best aan een vakkundig bedrijf als Led Design Holland overlaten.

LDH wordt vaak ingeschakeld als het om VVE LED verlichting gaat. Menig appartementencomplex in ons land is voorzien van moderne ledlampen die voor een flinke besparing zorgen. Voor Vereniging van Eigenaren Easystreet in Breda betekende de tussenkomst van LDH dat de energierekening met 91% is gedaald. Het geld dat de VvE in led-armaturen investeerde zal in 3,2 jaar terugverdiend zijn. Bent u ook lid van een VvE? U kunt vandaag nog Led Design Holland inschakelen. Tips en uitleg krijgt u er gratis bij. Misschien zijn duurzame led-panels geschikt in uw gezamenlijke ruimten? Ze zijn leverbaar in vierkante en rechthoekige modellen. Dit zijn de opties qua afmetingen:

–          30 bij 60 cm;

–          60 bij 60 cm (dit is standaard bij systeemplafonds);

–          62 bij 62 cm;

–          30 bij 120 cm;

–          60 bij 120 cm.

Voor gangen, zalen, trappenhuizen en dergelijke met afwijkende maten kunnen panelen op maat gemaakt worden. Indien nodig kunnen er speciale ophangframes bij geleverd worden. Led Design Holland heeft veel contacten in de led-wereld, zeker ook met fabrikanten van led-panelen. De panelen zijn overigens allemaal glad van oppervlak en dit betekent dat spinnenwebben geen schijn van kans hebben. Een paneel is zowel met de hand -een lichtknop aan de muur- als via een afstandsbediening of uw smartphone te bedienen. Panelen met een dimfunctie? Jazeker die bestaan. 

 

https://www.leddesignholland.nl