Adfunding
Bedrijven

De munt EOS

 

EOS is een munt die die de Ethereum killer wordt genoemd. Dit is een krachtige term want is het echt een cryptocurrency die Ethereum van de troon kan stoten? Aan krachtige termen in ieder geval geen gebrek. Misschien heb je EOS ook wel eens in combinatie gehoord met ‘Ethereum on Steroids’.

Het is niet zo lastig krachtige termen voor een nieuwe cryptocurrency te bedenken. Wat een stuk lastiger is dat is een munt introduceren die deze verwachtingen waar kunnen maken. Voegt EOS de daad bij het woord?

Geen transactiekosten

Een belangrijk gegeven van EOS coin is dat er geen transactiekosten bij komen kijken. Dat is prettig, want we betalen vaak al veel te veel aan transactiekosten bij andere valuta’s en dit wordt door veel mensen toch gezien als een groot probleem. De bedoeling van cryptocoins is uiteindelijk dat je er kleine transacties mee gaat betalen.

Doodzonde als je dan geld kwijt raakt aan transactiekosten. Dit is dus bij EOS cryptomunt het geval: het kost je niets om een transactie te doen. Hierover wordt ook heel trots geschreven op hun officiële website.

Let wel op: sommige exchanges brengen alsnog wat transactiekosten in rekening. Dit is echter lang niet altijd het geval, dus bekijk dit goed voordat je gaat handelen bij een exchange. Het zal bij de EOS coin niet zo zijn dat je zoals bij de Bitcoin meer dan €2,- aan transactiekosten gaat betalen.

 

Gerelateerde artikelen

Paardenstal laten bouwen door Prubo Paardenstallen

Afzuigkappen Horeca

Eco Bouwmaterialen: expert in ecologisch bouwen en leem