Adfunding
Bedrijven

De juiste makelaar in Limburg

Van plan om te verhuizen naar Limburg? Het is een lastige markt waarin het heel moeilijk is een geschikte woning te vinden. Wanneer je deze hebt gevonden wil je die wel het liefste kopen bij een betrouwbare makelaar en geen problemen hebben achteraf. Hoe beoordeel je een makelaar in Limburg?

Een eerlijke prijs

Natuurlijk zijn de prijzen verre van wat ze ooit geweest zijn. Maar dit wist jij voordat je aan je zoektocht begon. Een makelaar bepaald uiteindelijk samen met de verkoper welke vraagprijs reeel is voor een woning. Staar je dus zeker niet blind op de vraagprijs maar kijk ook naar woningen in de buurt en een redelijke prijs voor het aantal m2!

Daarnaast is het altijd verstandig een taxatie te laten uitvoeren. Je hebt een taxatie namelijk nodig voor het aanvragen van een hypotheek. De hoogte van je hypotheek heeft te maken met jouw inkomen in combinatie met de waarde van de woning. Tegenwoordig mag je niet meer lenen dan de marktwaarde van je woning.

Makelaar Limburg

Ondanks dat de makelaar waarschijnlijk nog zo’n mooi verhaal heeft, hij of zij hoeft er niet te gaan wonen. Bij oudere woningen is het verstandig om naast een taxatie ook een bouwkundige keuring te laten uitvoeren. Dit wilt zeggen dat er een bouwkundig onderlegd iemand langs komt om te controleren of je woning verborgen gebreken heeft. Het is altijd verstandig om een bouwkundige keurig ook mee te nemen als ontbindende voorwaarden in je koopcontract. Mocht er dan toch plots iets opduiken wat veel geld gaat kosten kun je nog onder de koop uitkomen.

 

https://www.boon-vastgoed.nl/makelaar-limburg/

Gerelateerde artikelen

Automatische draaideuren aanschaffen

Domotica systemen voor bedrijven

Een pelletkachel Haelen is in diverse stijlen te verkrijgen