Adfunding
Image default
Bedrijven

Beste aandelen en beste ETF’s in 2022

Beste aandelen om te kopen: de belangrijkste punten

Vergeet niet dat er duizenden aandelen worden verhandeld op de NYSE en Nasdaq. Maar u wilt nu de allerbeste aandelen vinden om enorme winsten te genereren.

Het CAN SLIM-systeem biedt duidelijke richtlijnen waar u op moet letten. Beleg in aandelen met een recente driemaandelijkse en jaarlijkse winstgroei van ten minste 25%. Zoek naar bedrijven met nieuwe, baanbrekende producten en diensten. Denk ook aan bedrijven die nog niet winstgevend zijn, vaak recente IPO’s, die een enorme omzetgroei genereren.

Het CAN SLIM-beleggingssysteem van IBD heeft een bewezen staat van dienst en presteerde aanzienlijk beter dan de S&P 500. Het overtreffen van deze branchebenchmark is de sleutel tot het genereren van uitzonderlijke rendementen op de lange termijn.

Houd daarnaast vraag en aanbod naar het aandeel zelf in de gaten, focus op leidende aandelen in topindustriegroepen en streef naar aandelen met sterke institutionele ondersteuning.

Zodra u een aandeel heeft gevonden dat aan de criteria voldoet, is het tijd om naar aandelengrafieken te gaan om een goed instappunt uit te stippelen . U moet wachten tot een aandeel een basis vormt en dan kopen zodra het een kooppunt bereikt , idealiter in zwaar volume. In veel gevallen bereikt een aandeel een goed kooppunt wanneer het boven de oorspronkelijke hoogte aan de linkerkant van de basis breekt. Meer informatie over wat een basis is en hoe grafieken kunnen worden gebruikt om veel te  winnen op de aandelenmarkt, vindt u hier .

1. Shell aandeel

Shell is een oeroud Nederlands bedrijf dat al jaren goed presteert. Daarom raden we aan dat je deze aandelen koopt. Bekijk hier de top 5 beste aandelen volgens een beleggingswebsite.

2. Vanguard S&P 500 ETF (VOO)

Deze ETF kan zeker een goede keuze zijn. Bekijk hier de beste ETF’s.

3. Nicholas Rossolillo (Qualcomm) 

Tijdens de beleggersdagpresentatie in november sprak Qualcomm veel over hoe de hele computerindustrie begint te convergeren op het gebied van smartphone-architectuur. Mobiliteit is nu een gegeven, en smartphones zijn een krachtige combinatie van rekenkracht en energie-efficiëntie. Hun ontwerp kan ook door andere mobiele apparaten worden overgenomen.  

Dat is waar Qualcomm om de hoek komt kijken, als wereldleider in mobiele chips. Bijna elke smartphone ter wereld heeft een aantal Qualcomm-circuits en de upgradecyclus van het 5G-mobiele netwerk heeft het marktsegment van de chipontwerper nieuw leven ingeblazen. Maar het bedrijf denkt de komende jaren veel te winnen op andere gebieden van technologie, met name in de auto-industrie, draadloos verbonden industriële apparatuur, slimme apparaten voor thuisgebruik en netwerkinfrastructuur.  

Terwijl de smartphonebusiness dankzij 5G blijft groeien, denkt Qualcomm dat zijn halfgeleiderontwerpen voor auto’s en andere mobiele apparaten de komende jaren enorm zullen stijgen. Deze interne revolutie is al aan de gang. Het bedrijf rapporteerde een omzetstijging van 51% in zijn autodivisie in 2021 en een winst van 67% in IoT (Internet of Things). Elk segment is een klein percentage van de totale omzet, maar dat zal in de loop van het volgende decennium drastisch veranderen, aangezien beide gebieden in de nabije toekomst met een snel dubbelcijferig percentage zullen groeien. 

Bron: https://www.fool.com/investing/2022/01/23/3-top-stocks-to-buy-after-the-market-selloff/

Conclusie beste aandelen en ETF’s

Dit zijn volgens mij de beste aandelen en ETF’s momenteel. We hebben 2 bronnen gebruikt, namelijk Brokerfind en Fool.com. We hopen dat je iets hebt aan deze lijst met beste aandelen en ETF’s. Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan in de comments.